Som 31tyzdni a zvyknem si ľahnúť na brušku môže stať niečo bábätku?
@sara967 ak ti nezavadzia brucho a netlačí bábätko, tak môžeš. Ja som spala na bruchu kým ma samo neprevážilo na bok 😀
@vyrovnanaosoba nezadusi sa babo
@sara967 nie
Neboj sa, bábätko je dobre obalené, nič sa mu nestane. 😉 Mne osobne to príjemné nebolo, ale ak to tebe nevadí, brucho ťa netlačí, tak je to v poriadku.
Mala som inak kamarátku, ktorá počas tehotenstva spala výlučne na bruchu 😀 😀 Proste inak spať nevedela, strašne som sa tomu čudovala, ale tak očividne jej to nevadilo 😀 Mne sa tak nedalo.
@paulinoocka poradíte mi ešte v niečom v prvom tehotenstve som mala premklasia 32tyzdni bábätko žilo 3dni a teraz budem mať zas cisársky ja sa liečim uzskostnu zmiešanú poruchu tetaniu mávam rýchly pulz a beriem lieky nato a môj gynekológ povedal že asik budem mať zas cisársky ale záleží aj od nemocnice tak mám strach ja s pôrodu veľmi som stresujúca osoba a veľmi citlivá všetkého sa bojim gynekológ vie o mojom zdravotným stavom ale strach mám riadny
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@sara967 nie je to dobrý nápad.