Kúpalisko v 3.trimestri ?

luluncek
27. jún 2019

Je vhodné ísť na kúpalisko?bojím sa nejakej infekcie nwm ...

pininka1
27. jún 2019

Ja som bola v Bešeňovej a kúpala som sa len v bazéne s neohrievanou vodou, skoro ráno kým tam nikto nebol a aj tak som chytila infekciu, takže ja radšej neodporúčam.

luluncek
autor
27. jún 2019

@pininka1 nooo aj som si mysella ,niekto ma zato odsudzuje ,že prečo nejdem a pod som doma ,ale ja mám časté zápaly aj a nepotebujem kde sa okupe milión ľudí aby som niečo náhodou no pre istotu som sa spýtala či to není len moja prehnanost;)

pininka1
27. jún 2019

@luluncek presne to som chcela napísať, že závisí aj ako si náchylná. Ja mám zápal mechúra každú chvíľu, takže už to viac neriskujem, dokonca som z nášho bazéna som dostala infekciu kde sa kúpené len my a máme vsetku chémiu ktora sa má dávať. Nestojí ti to zato hlavne teraz v tých horúčavách mať odspodu niečo

katka2505
27. jún 2019

Ja som bola v Turcianskych Tepliciach v aquaparku,no nekupala som sa.Len som lezala na lehatku pri bazene pod slnecnikom.

janickacrazy
27. jún 2019

@luluncek no pokiaľ máš časté problémy so zápalmi a podobne, tak radšej nechod, ja som tiež pri prvom tehu bola taká opatrná, ale pri druhom som chodila normálne sa kúpať, lebo bolo hrozne horko a nemohla som to vydržať, tak som to riskla a nemala som nič, chodila som normálne na kupko, aj dr. mi trochu pofrflala, že by som nemala

luluncek
autor
27. jún 2019

@pininka1 a hlavne ako sa povie mám to už za pár))))

sapetka
27. jún 2019

Ale su tie vazelinove tampony do vody

pininka1
27. jún 2019

@luluncek to už dáš a ďalšie leto sa budeš kúpať s babom. Držím prsty

luluncek
autor
27. jún 2019

@katka2505 tak to by som ja nedala v takom teple len tam tak sa pražiť ))))))a pozerať sa ako sa všetci kúpu;)radšej si dám fajnu spŕšku 😁😁😁

luluncek
autor
27. jún 2019

@sapetka a myslíš že to pomôže aj proti infekcii?keby čosi nemám stým skúsenosť ..

luluncek
autor
27. jún 2019

@janickacrazy tak ja už som tiež pri druhom ))ale no nwm teraz jeden tak druhý tak )))čo je časté to som mala asi 3 krát za celé tehu...

jana_vaj
27. jún 2019

Neviem, či by som to riskovala, keď si už tak povediac takto na konci. Asi nie. Ešte keby tak doma, tak nepoviem nič, no na kúpalisku isto nie

lucka12399
27. jún 2019

@luluncek ak mas caste zapaly a tak .. tak by som radsej pockala .. alebo sa poradit s doktorom 🙂

nikpa
27. jún 2019

@luluncek jedine s tamponom

sapetka
27. jún 2019

@luluncek ja som to pouzivala lebo tiez zvyknem byt nachylnejsia ale tie tampony by mali byt na to a chranit. Maju tu vyzelinu a dezinfekciz latku takze zabranua aby sa voda dostala dnu

janickacrazy
27. jún 2019

@luluncek skús teda tie tampony, tie zabranujú infekcii, úplne som na ne zabudla

sapetka
27. jún 2019

@sapetka vazelinu a dezinfekcnu latku.. sorry hrozne pisem lebo maly sa po mne vala🤣

luluncek
autor
27. jún 2019

@sapetka no zavolám gynekologovi a spýtam sa veru nato pozerám že áno to doporucuju )))))

lucka12399
27. jún 2019

@luluncek ja ich tiez pouzivam .. sice som nemala nikdy ziadny problem.. aj ked som ich nepouzivala predtym.. ale v tehu by som bez nich nesla 🙂

candii
27. jún 2019

Dala som si tampón vazelinovy a bolo 🙂🙂🙂

luluncek
autor
27. jún 2019

Takze dám tampón a môžem sa kludne kúpať na kupku áno?🙂

luluncek
autor
27. jún 2019

Volala som sestričke ,že je to na mne nooo ale keď si dám tampón nemal by byť problém len si mám dávať pozor na slniečko aby mi priamo nepieklo na bruško ))))

lucka12399
27. jún 2019

@luluncek pocula som pripady, ze niekto dostal infekciu aj s tamponom no velmi malo.. ale ja s nim mam dobru skusenost 🙂 nemala som nikdy ziadny problem..

lindusss2016
27. jún 2019

@luluncek ak mas caste zapaly, tak si si rovno odpovedala sama. Pre teba to nie je vhodne absolutne

luluncek
autor
27. jún 2019

@lindusss2016 aj keby si dám tampón?

sapetka
27. jún 2019

@luluncek ano ale treba rozlisovat lebo su zdny ktore idu s normalnym klasickym tamponom do vody a to je na infekciu ako vysite tieto vazelinove co dostat v lekarni by tomu mali branit

lindusss2016
27. jún 2019

@luluncek no ja by som to fskt neriskovala. Si uz na konci, chces si nieco potom vycitat kvoli jednemu kupalisku? Tu ti radili baby tampon... ok... a su to zeny, ktore mavali bezne zapaly aj bez kupaliska ako ty? A ked si dali tampon, nic sa im nestalo? Alebo su to zeny, ktore ziadnu infekciu v zivote nrmali a nemali ju ani s tsmponom? Ja som nikdy na kupku nic nechytila, ale zapaly nemavam absolutne. V tehotenstve som sa kupat nebola, bolo mi to proti srsti... ale som si ista, ze keby som sla s tamponom alebo bez, ja infekciu nedostanem. Ty, ak si nachylna, ju mozes lahko dostat aj cez tampon. Naozaj si myslis, ze tampon vytvori barieru, cez ktoru neprenikne ziadna bakteria?

lucka12399
27. jún 2019

@lindusss2016 to je pravda .. ja som nemala problem nikdy ziadny ci uz s tamponom alebo bez .. v tehotenstve som si ho dalam vzdy preistotu.. nechytila som nic .. ale nemavam ani som nemavala bezne zapaly apod.. takze asi by som trocha strach mala ..a asi by som to preistotu vydrzala .. ja cez tieto horucavy zatial nechodim vobec na kupaliska ale aj kvoli tomu ze mi nerobi dobre slnko. Da sa to vydrzat aj doma .. len si do vandlíka nohy namočim a staci mi😀

galioska
27. jún 2019

@luluncek mozes si dať tampón pre istotu, len bacha na studenú vodu, šmyk...ale dosť tehotných žien chodí v pohode, väčšina si nôžky moci a sedí v chladku

luluncek
autor
27. jún 2019

@lindusss2016 a veru že máš pravdu ...nebudem to ja radšej riskovať a počkám si na budúce leto a už aj s drobcekom)))❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre