Prosím poraďte. Nina alebo Lara? Zaujíma ma názor iných, možno nám to pomóže rozhodnúť. 🙂
Nina
Tiez sme mali tieto dve na vyber,potom do toho skocila aj Karolina a v brusku sa nam skryva Nina😉
@sajsa3 obe su pekne, ale Nina je castejsie davane meno, tak by som vybrala skor Laru 😊 ale ja vzdy studujem najcastejsie mena za posledne roky a tie eliminujem, aj ked su vsetky pekne 😀
Lara je krajsie 😉
@sajsa3 Laura
Zobrala by som do úvahy aj priezvisko, lebo napr. taká Lara Rybárová by nebolo bohviečo.
Nina
Lara nie ked tak Laura
me sa paci Olivia 🙂
Moja kamarátka bola rozhodnutá pre Nataliu. Keď zbadala malú hneď ako sa narodila a pozrela na ňu tak jej dala meno Eliška. Možno sa aj ty rozhodneš v poslednej chvíli🤣
Nina 🙂
My budeme mat Ninu ale LARA je super..
Lara 🙂
Lara, ale ty ju budeš cely život volať ;) a druhé meno môžeš dat sestričke 🙂)
Z tychto dvoch Lara, totiz Nina je uz pre mna dost pouzivane. Len v mojom blizkom okoli ich poznas 7! My sme nasej dali Natasa,chcela som take kt je slovenske no nie bezne
My máme doma Ninku a Natalku 🙂
Asi som skôr za Ninku. Tej si viem hneď predstaviť aj iné tvary mena ako pri Lare. A dieťa, keď sa bude predstavovať, tak si na začiatku aspoň nepoláme jazyk. Ale každé je iné. I Lara je krásne meno. 🙂
Lara
Mne sa paci aj Nina, ale nie zdrobnenina, ale normalne len hentak 🙂
@sajsa3 ja som tiež veľmi chcela Laru (13rokov dozadu), samozrejme celá rodina, to co je za meno, tak nakoniec mám Lauru a druhá mala byť Nina, no z Niny bol Tomáš 😁
@petulda333 Krásne meno ste vybrali😉My sme mali pre dvojčatá dievčatá vybraté Nina a Nataša❤Narodili sa nám chalani...😂❤
Ja som asi divná ale ja už neznášam taketo.otazky...ako ti toto má pomôcť pri vybere? Nemáš 15 rokov snáď! Ak nevieš svojmu dieťaťu ani meno vybrať,ako sa o neho chces postarať???Stavím sa, že vam napríklad viac ľudí povie, že sa im páči viac Lara a vy sa aj tak deň pred porodom rozhodnete že to bude nakoniec Nina!
A skoro som zabudla: obidve mená sú veľmi pekné
@sajsa3 Lara je pekné, ale otázka je, či sa hodí aj k priezvisku ☺️
Ninka je podľa mňa krajšie 😍
@sajsa3 myslim ze kazda matka oslovuje dietatko nejakou zdrobneninou.ako oslovis Laru?Larka? Znie to cudne podla mna.za mna radsej Nina
Ja som chcela Ninu 🙂 ale ked začali si v okoli robiť srandičky že Ninka - slaninka 😁 tak ma to prešlo 😁😁 ale zas je pravda že ked niekto chce tak každe meno dokaže zhovadiť 🙂
Ja som sa narodila na ninu..tak asi nina.mam dve baby a keby som mala dat meno teraz,dam Aurora 🙂 znie to tak vynimocne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mne sa paci viac Lara