Ahojte, vie niekto kto je ten gynekolog z Ruzinova kvoli ktoremu zavreli oddelenie? Mam ist rodit do Ruzinova a dost ma to vystrasilo...
No tak tych lekarov by som za gule do prievanu zavesila , dvojnasobnu pokutu a 25 na holu. Nehorazna drzost
Meno ani nezverejnia.
Keď budú kontaktovať pacientky, tie to určite roznesú, dočkáte sa.
Mal by dostať okamžitú výpoveď a zákaz pôsobenia v odbore. Za pas do Volkswagenu ho dať
@romanatrnavska zavreli, dezinfikuju a zeny co tam mali rodit dnes už poslali inam, znamu konkretne poslali spred nemocnice na kramare
@romanatrnavska aj keby neboli nakazeni, ide o princip. Boli v cudzine, mali evidentne priznaky a oni co? Idu veselo do prace. Zvysok slovenska sa moze potrhat, zabalit sa komplet do igelitu. Su to lekari, nie drevorubaci
no super, tak taky to mohol naozaj pekne rozniest. uz len v tych vytahoch sa premelu stovky ludi denne
@romanatrnavska jeden je pozitívny. Ďalší dvaja ordinovali, ktorí prišli z Talianska a mali príznaky. Na výsledky ich testov sa čaká. Ak sa potvrdia, musia uzavrieť celú kliniku. To nebol len jeden lekár, ale traja nezodpovední
@romanatrnavska aki oni? tak kazdy ma snad svoje vedomie a svedomie. aj medzi lekarmi su blbci, tak ako vsade inde
Baby ja som mimo, čo sa stalo?
@caroline_ https://najmama.aktuality.sk/clanok/290324/koro...
A mesto sa vola Bratislava, nie blava
vie niekto ze ci to bolo v ramci normalneho oddelenia ruzinova alebo v ramci oddelenia ktore tam patri Kochu???
@barborav dakujem. uvazovala som nad tym oreto ze koch tam ma svoje stvrte ci piate tusim poschodie vpravo od vytahov. neviem kde sidli v ramci budovy to klasicke oddelenie? a uvazovala som ze keby to boli gynekologovia od kocha tak ti sa striedaju ajs pracoviskom v starom meste tak ze by to mozno ovplyvnilo aj kicha v centre...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@stacy_b Tiez by ma to zaujimalo, zatial nezverejnili jeho meno..