Krv v 13. týždni

danielkadandy
26. apr 2020

ahojte..ja som bola v noci na pohotovosti, lebo som mala pri utierani najprv do ruzova hlien a druhykrat ked som sa utrela tak uz aj krvavy...vcera bol aj prvy den co som vysadila duphaston. Aj ma viac brucho bolelo a trochu inak ako bezne...Strasne som sa zlakla je to moje druhe tehotenstvo ale prve skoncilo ako MA v 8tt...ja uz sa vsetkeho bojim..
Tam ma pozrela ze vsetko v poriadku, ze zvnutra krvacanie nejde, ze to vyzera akoby z krcka ze je teraz viac prekrveny....sa pytala na pohlavny styk ale tak s manzelom sme si dali pauzu lebo sa bojim akurat ze den pred tym som mala orgazmus ...neviem ci to z toho mohlo byt :/ tomu mam dat ma teraz pokoj, predpisala znova duphaston pichla injekciu od krvacania aj ked ze tam nevidela nic ani hematom ...a do troch dni sa hlasit u svojho gyn...a v sprave na koncisom si precitala dg.hroziaci potrat...preco to tam teda takto uviedla? Viackrat sa ma pytala ci nemam zmeneny termin porodu a tak neviem preco a este ma prekvapilo ze povedala ze mamma 14tt a podla mojich poctov 13tt...nechapem teda ako to pocitaju...ja uz sa teraz bojim aj z pohnut a z postele sa postavit :(
Nemate niektora taku skusenost? Krv z krcka?

olivia2001
26. apr 2020

@danielkadandy ahoj tiež som to tak mala napisane ked som bola na pohotovosti s krvacanim v 24tt, oni to tak musia napisat neviem prečo aj mi to vysvetlovali ale zabudla som,neboj sa je to v pohode .

danielkadandy
autor
26. apr 2020

@olivia2001 a z coho si mala krvacanie?

simona232323
26. apr 2020

@danielkadandy Mala som to pri oboch tehotenstvach , prve som potratila v 12tt... Inak duphaston mi dr.nechala do nejakeho 25teho tyzdna cca , pre istotu a hlavne treba oddychovat , vylozene nohy a lezat

olivia2001
26. apr 2020

@danielkadandy nevedia nezistili mi nic.

mnamko
26. apr 2020

Moze to byt zo sexu ja som to mala vzfy po styku,nesexovali sme az do konca,ja som dlho brala duphaston a ascorutin

danielkadandy
autor
26. apr 2020

@mnamko ale my sme nemali styk

iluviel
26. apr 2020

@danielkadandy pytaj si pripadne naspat ten Duphaston. Ja mam progesteron napriklad predpisany az do 34tt, nemas tym co stratit. Je to perfektny hormon na udrzanie tehotenstva. Drzim palce 🙂

danielkadandy
autor
26. apr 2020

@iluviel ved mi ho dala naspat

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre