Ahojte všetci 🙂. Vcera mi odišla hlienova zatka( hlien sfarbený s krvou a potom spinenie ako pri poslednom dni menzesu) celú noc som mala také mierne bolestivé kŕče v podbrušku no podľa mňa to kontrakcie niesu. Mám už dve dievčatá doma 11 a 10r a bolesti, kontrakcie som mala uplne iné takéto kŕče som ešte nemala 💁🏻♀️🤦🏻♀️😐. Neviem či boli pravidelné keďže som sa snažila spať 😁. A termín pôrodu mám dnes 😱.
Ja som kontrakcie (tie silne) zažila len priamo pri tlačení. Prvá doba pôrodná bola s bolesťami ako pri menzese, ak sú tie bolesti pravidelne, opakujú sa a ustupujú a nastupujú tak sa rozbieha pôrod. Tie silne kontrakcie nemusia byt, ak su to pravidelne bolesti tak pre istotu chod do pôrodnice. Prinajhoršom ta pošlú domov 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lenka1921 ak by sa este zopakovali chod k dr sa ukazat.ja som mala podobne bolesti a ukazalo sa,ze dcerka ma vysoky pulz,placenta nebola vyzivovana a musela ist mala von..nechcem ta strasit,mozno nic z toho.ale za pozretie nic nedas