Ahoojte baby chcem sa spytat lebo ja sa uz naozaj bojim☹tie ktore cakate 2 babetko stalo sa Vam ze to starsie vas koplo do bruska? Ja mam 3 rocnu dcerku a ta uz viac krat ma kopla nechtiac do brucha aj dneska rano ma kopla ale bojim sa ze ked malička v brusku dostava kopance moze jej nieco byt alebo to moze mat nani vplyv? Som uz 38tt 🙏🙏🙏🤷♀️🤷♀️
@miriam7979 ja teda mám len jedno dieťa zatial ale keby sa mi to stalo tak by som sa opýtala lekára na poradni že čo. Ja osobne si ale myslím, že to dieťatko je v brušku obalené a chránené, takže si nemyslím že by sa niečo vážne mohlo stať. Horšie by bolo zrejme keby napr padneš na bruško alebo tak. Každopádne si na to daj pozor, už nemáš daleko 🙂
Ja mám skoro 3 ročnú dcérku, a tiež sa stane , že občas zabudne. Večer keď leží pri mne tak sa blázni, alebo si ide sadnúť na kolená tak rukou zatlačí o bruško atď. Ale veď bábo je dobre chránené v brušku. To by ťa fakt musela veľmi silno kopnúť možno dospelá osoba aby ťa to nejak ohrozilo 🙂Dávaj si pozor, povedz to na poradni, ale nestresuj kvôli tomu 🙂
Ako sa dá nechtiac kopnúť do brucha.... to vážne 😁
Babo je dobre chranene. Moj lekar tvrdi, ze 3r dieta nedokaze vyvinut ani taku silu, aby babu ublizilo. Samozrejme ak neskace zo skrine tebe na brucho 🙂 nestresuj.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ako sa da nechtiac jopnut do brucha? vysvetlit jej ze sa to nesmie a musi si dat pozor ..a rovnako ty si dat pozor ... uz to tu chvilu vydris si dat pozor nie