Kopanie pod rebrami, 3. trimester

klara221218
21. jún 2019

Citim raz v podbrusku raz na bokoch niekedy na obydvoch bokoch navzajom jak nastriedacku take mordovanie a poslednu dobu strasne pod rebra aj to vidno z vonku kde vsade kope a teraz to tak kope normalne alebo sa aj otaca dole hlavickou? Lebo netusim jak moze kopat pod rebra kedze hore by mal mat niekde hlavu ..

sapa20
21. jún 2019

@klara221218 dieťa sa otáča ,vystiera,.... Takže tlačí ručkami aj nožičkami 😉

julianadrx
21. jún 2019

Presne tak, bábätko sa môže otočíť veľakrát pokiaľ má dosť miesta, moje sa chcelo otáčať aj ked dosť miesta nebolo a bolo to teda riadne bolestivé 😀, kopance všade, pod rebrá, do žalúdka, blééé kyselinu som mala brutálnu, aj keď je to veľakrát nepríjemné užívaj si to, ako môj muž vravieval drobcovi v brušku : "ty sa chceš už tuším prekopať von" :-*

alasea
21. jún 2019

Ja som bola presvedcena, ze ma babo kope nohami a dr mi na sone hovori - ved tam ma zadok 😃 tiez sme nechapali, ze ako je otocene. A niekedy som myslela, ze tam musia byt aspon dve 😃

klara221218
autor
21. jún 2019

Ako viem je sa pretaca citim dakedy jak sa otaca ale som si nebola ista ci moze aj dole hlavou abo podobne lebo vraj len pred porodom ze sa otoci jak uz pojde von ..

klara221218
autor
21. jún 2019

A to ze sa zapiera ma aj napadlo ale som necakala ze aj z ruckami moze davat take supy .. najlepsie ked si lahnem a mu to nevihovuje ta zacne kopat ta musim zmenit polohu aby mal dost fleku a este sa tam pomrvy pokopka a tak klud a niekedy rano sa budim aj o 5 nato ze kope jak keby si tam diskoteku robil

klara221218
autor
21. jún 2019

Minule na jednej strane sa mi asi z dacim zaprel lebo nic nic zrazu tlak a tak som citila len na jednom mieste taku tvrdu vypuklinku sa dalo nahmatat a tak prestalo po chvilke jak som to chytala tak to uvolnilo .. by ma zaujimalo ci ruka ci noha ci co to bolo ale masaker to bol

alasea
21. jún 2019

Moze uz byt v 28tt dole hlavou uplne v pohode a ta poloha na chrbte nie je vhodna na dlhe lezanie. Babatko uz da najavo, co sa mu nepaci.

diana20
22. jún 2019

@klara221218 mne raz vopchal syn jeho nozku medzi rebrá, bol už veľký a dlho v tej istej polohe, takze som si bola ista, že to bola noha.. dosť to bolelo ale.. na dotyk.este dva dni potom.. 😄

klara221218
autor
22. jún 2019

@alasea ja vecinov lezim bud na jednom abo na druhom boku .. a niekedy ho ukludni to ze si na chvilku lahnem na nieco mega meke

klara221218
autor
2. aug 2019

26 teho som bola u gyn den 2 predtym som mala cudne pocity v bruchu jak keby sa tak pretacalo velmi abo co a take bars zapieralo do bokov naraz a podobne a den pred kontrolou som mala falosne kontrakcie ale mi bolo mizerne .. plus nieco mi zrobila voda zo zaludkom jedna tak som zvracala ale inak pohode na kontrole vsetko okay a gyn mi povedala ze malycky je uz dole hlavou .. 🙂 to sa asi vtedy pretacal ked sa tam velmi skubal a zapieral bo bokou naraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre