Kopance do mechúra v 32. týždni

janusik91
3. máj 2014

Ahojte žienky, chcela by som sa opýtať, či je normálne, ak v 32 tt pociťujem kopance do mechúra. Na minulej poradni mi Dr. povedal, že malinké už je otočené ,,dole hlávkou" , takže som z toho zmätená... Budem Vám všetkým vďačná za odpoveď- je to moje prvé tehu, takže som rada za každú reakciu. Pekný večer všetkým 🙂

lulu369
3. máj 2014

@janusik91 ahoj, je to normálne, aj keď je malinké už otočené😉 A nezabudaj aj na to, že dieťatko má čoras menej miesta a je mu v brušku tesnejšie 😉
Aj ja som to tak mala, no pri dcérke viac - tá bola až príliž aktívna v brušku 🙂

misul78
3. máj 2014

@janusik91 ja som v 21. týždni a poviem ti že dostávam riadne kopance do mechúra. Je to nepríjemné, ale je to v poriadku, nemusíš sa strachovať, dieťa ti tým nijako neublíži, akurát budeš viacej behať cvrkať na záchod. Prvé dieťa mi v bruchu zase stále štikútalo, to som nemohla ani spávať, čo mi skákalo brucho. 🙂 Ale dá sa to vydržať. 🙂

janusik91
autor
3. máj 2014

misul78 moje malé tiež štikúta ako sa vraví ,,o106" ale čo narobím, už nie raz som sa na to zobudila... 😎...
lulu369 - mne sa zdá, že sa otáča nejako príliš často, vždy je nejako inak ... 🙂 ale ďakujem za postreh, cením si to 🙂

evitka83
6. máj 2014

@janusik91 ja uz na zachode pomaly aj nocujem ako casto beham, mala ma kope nonstop dole 🙂

silaviat
6. máj 2014

bud rada ze len do mechura.. moja objavila uz snad kazdy organ v tele.. najhorsie je ked sa "hra" s vajecnikom ...niekedy cakam ze mi z nosa ust al ineho otvora v tele vystrci rucicku alebo nozicku 😀

denaha
6. máj 2014

@janusik91 ahoj ja mam maleho otoceneho hlavou dole o 19t a robi mi to pravidelne,boxuje mk rukamido mechura a do spodku,obcas mi az slza vyhrkne :D alebo az nadskocim..

janusik91
autor
7. máj 2014

žienky, vďaka za Vaše reakcie, som rada, že v tom nie som sama :P Držte sa!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre