Baby ja mam taky problem, ked sedim tak citim take cudne tlaky do mechura, az na spodok. su to kopance alebo nejake tlaky. zajtra idem do 28 tt.poradte, bojim sa.
Aj ja som take mala ale ja som tu bolest mala znasobenu nakolko pri mechury sa mi otvorila jazva po sekcii. Bojis sa, ze je zle otocene, alebo coho?
Ja mam skor taky blbi pocit ako by to boli nejake tlaky alebo co.mam to ked sedim.
@stanislava88 ten obrázok je super...ja cítim kadečo už od začiatku. Ako sa to tam posúva, tlačí...ale chápem, že je to znepokojivé, ja som tiež neraz zauvažovala, čo je ešte normálne, no tehotenstvo je celkovo taký nenormálny stav, že v tom idú naše skúsenosti s vlastným telom ďaleko za doterajšiu hranicu 🙂 Určite to bude v poriadku 😉
Mna maly kope hlavne vecer a nielen priamo do mechura, ale aj do konecnika. Sem tam tlaky ako pises,sem tam buchance, dakedy buchne tak, ze mi cvrkne. Ten obrazok je uplne super, treba to brat ako beznu vec a nestresovat 🙂
joj mne tlaci na mechut skoro kazdy den... neprijemny pocit ze sa mi da stale chodit na vecko ale nic so mna nejde tak uz viem kedy sa mi da a kedy maly tlaci 🙂 alebo fakt milujem ked zacne kopat to fakt ze boli .. a tlaky mavam aj ja ale nato mi predpisala magnezium 🙂
Ten obrazok je uzasny.Vzdy som sa cudovala a premyslala ako sa to vsetko pomesti v tom tele. Je to sila. Dakujem za ten obrazok. Aj ja mam take tlaky ako to tu pisete dokonca aj do noch ich dostavam. Citim ze uz aj chodza je tazsia.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@stanislava88 a čoho sa bojíš?