Ahoj žienky chcem sa spýtať som 32 týždni tehotenstva a chodila som každé dva týždne do poradne a teraz zrazu mam prísť o 4 týždne na kontrolu to budem v 36 týždni už. Chcem sa spýtať ci aj vám zo tak dal gynekológ
Áno tiež idem tento týždeň po mesiaci na poslednu poradňu u môjho gyn v 36tt. Nevidím na tom nič neštandardné
@nesssa23 ja som chodila do poradni síce pred 2 rokmi, ale každé 2 týždne som začala až od 36tt, dovtedy raz za mesiac, príde mi to úplne normálne.
Ahoj, jsem v 34+1 a kazde 4 tydny kontrola ted jdu 24.3. tak jsem zvědavá co a jak ted bude v téhle situaci...
Tiež mám kontrolu o 4 týždne. Aj mne to bolo divné. Beriem magnerot 3x denne a hormóny lebo sa mi začal veľmi skracovať krčok. Ale tak snáď doktor vie kedy mám dojsť.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ano tiez az o 4tyzdne v pripade potreby skor. Je to celkom rozumne myslim prave teraz. Bude to pre koronu. Mne to teda vyhovuje