Ahojte, baby. Strašne som chcela ísť na koncert ID, no som tehotná. Asi by som to mala nechať tak, nie? Šli by ste? :D
Aj napriek tomu, že Dana milujem, asi ten koncert budem musieť oželieť :D
@gabriela2952 veď presne, ja som zatiaľ len 10. týždeň, no nechcem nič riskovať :D. Pri mojom šťastí už budem aj tak ako slon a nebudem sa vládať hýbať :D snáď inokedy :D
ja by som išlaaaa bo po pôrode teda nepôjdeš 😀 teda máš lístky na sedenie však? nie je to tlačenica pod pódiom?
Tak to ešte keď len 10 tt je skoro asi na to myslieť, lebo možno sa budete cítiť úplne fit. Ja hovorím za seba, ja som ledva v kine obsedela 😀 čiže ja by som tam asi ani nevydržala 🙂
A nevidím dôvod prečo by sa nedalo ísť po pôrode, ved tým život nekončí 😀 dieťatko sa dá starkej, babke, súrodencovi určite radi po strážia 😊😊
Veď sa nemusíš postaviť do kotla 😅🤷♀️
Ja byt v 30tt ešte by som to dala. Ja som chcela na Korpiklaani v 40tom🙈🙈🙈 do ČR. Jasné, že som nešla a ani ďalší rok, keď mal drobec 11 mesiacov, boli tu na SK. Snáď toto leto 🙏🙏🙏
Ja som bola v 41tt na 2Cellos. To je manželova obľúbená skupina a nikoho na ňu nedokázal nahovoriť. Zobrala som si vankúš, aby sa mi lepšie sedelo a užila som si to.
Inak Lovestream festival bol minulý rok úplne kultivovaná a bezpečná akcia. Boli sme na Red Hot Chilli Peppers
Ja som v 35. tyzdna predala listky na Coldplay- jediny Dovod bol mocovy mechur 😅 nevedela som si predstavit predierat sa davom kazdych 10 minut 🥲
Ak Nemas Problemy chod a uzi si 🤗
Neviem ako su tam listky,ale ak na sedenie tak v pohode.ja som bola v 38t na polemiku na majalese a dobre sme si zatrsli..takze ak sa citis dobre a nebudes stat pod podiom preco nie
Riesim to iste, strasne som tam chcela ist, som 11tt a stale rozmyslam nad tym 🙈
Dovtedy je este dost casu. Uvidis ake budes mat tehotenstvo a ako sa budes citit. Ja by som isla. Postavis sa niekde na koniec davu,podla mna sa tam bude dat zobrat aj stolicka a sediet niekde blizko wc. Je to festival,takze tam mozno nebudu take prisne podmienky ako ked ides na koncert. Urcite chod. Imagine Dragons koncert si nenechaj ujst. Boli sme na nich v zahranici a hodnotim ako najlepsi koncert. Ideme aj tento rok na lovestream a uz sa neviem dockat.
Ahoj, no… poviem ti ze ja som bola no Lovestream minuly rok asiv nejakom 30. Tyzdni. Red Hot Chili Peppers a par inych veci este, ale dunelo to tam tak brutalne ze som vacsinu koncertu bola vonku, nemohla som to vydrzat ked som si predstavila ako to musi ohlucovat to chudiatko babatko v bruchu. A to sa konalo pod holym nebom, a mali sme listly pekne kulturne na sedenie. Viem si predstavit ze ID budu tiez same basy, takze ja by som kvoli tomu hluku nesla.
Ja som bola na koncerte Backstreet Boys a to je kapela ktorá spieva pop, ale keď to celé začalo bolo to mega hlučnè a tie vibrácie. Môj muž nevydržal ani po koniec prvej pesničky. Ale to možno len pre to, že mi robil iba ochrankára 😄. I keď, všetci chlapi vonku v bare tvrdili, že majú zaľahnuté v ušiach 🤣. Takže ja osobne by som nešla radšej.
ak by si sa rozhodla predavat tie listky, daj vediet 😅
Nie, nesla by som. V 30 tt uz dieta vsetko pocuje. Toto by som mu neurobila.
Ja som mala kúpené na toto leto rammstein a zrušila som to. Podľa mne vibrácie a hlasna hudba musí byť hrozna aj v bruchu. Bála som sa čo keby náhodou.. radšej som lístky predala ako kebyže sa ma niečo stať co budem ľutovať po zvyšok života.
ak su listky aj na sedenie kup take, je to 2 hod koncert
kupuj na kraji aby ked pojdes na zachod si neotravovala 50 ludi
na statie urcite nie
uzi koncert
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Veľmi záleží ako sa cítiš, ale ja by som asi nešla 😁 lebo keď si predstavím najhoršie možné scenáre, tak mi to za to nestojí 🤣🤣🤣