Koľko vážilo vaše bábo v treťom trimestri?

motylik6920
28. júl 2017

ahojte baby,kolko vam vazili babetka v 31+2tt?? cca..
u nas maly vazi 2260g co je o 2tyzdne viacej cca...
mate niektora skusenost? mali ste porod na termin,alebo prisiel skor o tie 2tyzdne? alebo prisiel na termin ale bolo dietatko velke??
ja nepriberam uz vyse 2mesiacov ale maly cca 500g kazde 3tyzden..
dakujem

nika898
28. júl 2017

@motylik6920 ahoj moj syncek bol tiez od zaciatku tehotenstva vacsi a ku koncu to tiez boli skoro 2 tyzdne. Kolko vazil ked som bola v 32tt to neviem. Narodil sa o 8 dni skor a vazil 3400g a meral 51cm takze uplne v pohode a to mu doktor predpokladal okolo 4kg 😀

akronop
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzi0911
28. júl 2017

Sono je velmi orientacne,,,mne den pred porodom tvrdili 2700g a narodila sa 3150////druha mala mat cez 3500 a mala 3240,,,,A este som aj prenasala ☺,,,

cica120
28. júl 2017

@motylik6920 mne bolo tak povedane ze ty priberat niako extra nemusis hlavne a podstatne je ze pribera babetko.a nad vahou babetka ani nepremyslaj mne povedali ze budw mat cez 3 kila a mal 2400 ked sa narodil.

akronop
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cica120
29. júl 2017

@akronop jasne ved to clovek nikdy presne nevie 🙂 ja som pri prvom pribrala 15 kg a mal 3560 pri druhom 12 a mal 2400.

motylik6920
autor
29. júl 2017

dakujem baby za komenty...takze si stym tazku hlavu robit nejdem...sme zdravi a to je dolezite...
dik🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre