Koľko vážia vaše detičky v 34. týždni?

dianna3571
17. jún 2016

Ahojte baby..som v 34/3tt a moja malá už váži 2700g 😉 kolko majú vaše detičky v takomto týždni?

marcelatje
17. jún 2016

aaaaa porovnávanie začína ešte bábo nie je ani na svete 😀 😀 😀 😀
Skutočne ma zaujíma načo to potrebuješ vedieť? Pretože rozdiel medzi nameranou hodnotou a skutočnosťou môže byť aj 1,5 kg, takže výpovednú hodnotu to nemá žiadnu 😒

rheuska
17. jún 2016

Aha ja vôbec neviem, pretože žijem v Írsku a tu robia scan iba v 12 a 20 týždni. A dieťatko prežilo aj keď som nevedela jeho váhu. A narodila sa slečinka a mala cez 3 kg. A všetci sme šťastný. Bud aj ty a nestaraj sa o druhých. Zbytočne môžeš prísť k informáciám, ktorechy ta akurát tak výstresuju.

salome51
17. jún 2016

súhlasím s marcelatje. Keď som čakala prvého syna, hovorili mi že pri narodení bude mať okolo 3 400 g. No a keď sa narodil mal 2 800g. Netreba sa na to spoliehať. Teraz mi posledne hovoril váhu v 30 tt
1 800g. Ale nepridŕžam sa toho. Je to úplne individuálne. Veď predsa aj pri narodení váži každé bábätko inak. Hlavne nech sú všetci naši drobčekovia zdraví 😉

andrea1010
17. jún 2016

mne povedali za celé tehu váhu len raz a to v 31tt vážil 2087g, vôbec netuším, koľko má teraz a keď mám pravdu povedať, je mi to jedno, sama som zvedavá, koľko bude mať, keď sa rozhodne výjsť von, ale ani sa nepýtam, ani to nesilím, zbytočné nervy potom 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre