Ahojte, otázka hlavne pre druho a viacrodičky: Koľko ste pribrali konkrétne za 9. mesiac?
24kg pri jednom aj pri druhom,no bola som velikaaaa
ona to nemyslí celkovo za celé tehotenstvo ale čisto len ten posledný 9 ty mesiac. Ja neviem už si nepamatám
V 9tom mesiaci islo 1-2 kila tyzdenne hore.scitavat to nebudem,lebo sa to blbo pise.ale posledne tyzdne boli najhorsie.mala som pocit,ze som pribrala uz len tym,ze som vosla do obchodu.
Brala som to za celych devať nie konkretne za posledny mesiac
ja mam zatial +10,5-11kg, tak som zvedava kolko sa na mna este nalepi za posledny mesiac
Za posledny mesiac kilo... A to ja som tenka a maly bol obrovsky ;);)
ja som momentálne v 9.mesiaci a schudla som 2kg ale vraj je to normálne pred pôrodom
@simonkabianka hej, citala som aj ja ze je to normalka..sranda ze niektore zeny v 9.priberu najviacs niektore este aj schudnu
asi také 3kg :P
Ja som pribrala za cele tehotenstvo 26 kg ale som vysoka tak mi to nejak neprislo tragicke az na to brucho, kazdy sa ma pytal ci cakam dvojicky . Tragicke mi to pride teraz ked vsetky zeny tvrdili ze po porode to das dolu.... ALE prd. Desat kilo islo dolu a tomu ostatku sa u mna zapacilo. Inak doktor ma uz napominal v piatom mesiaci ze vela priberam. Neviem mne to fakt nepripadalo ze vela jem,ostatnym vraj ano ;)
Ahojte....ja som pribrala ze cele tehotenstvo 25kg
za posledny mesiac -3, celkovo + 6...
@lynn333 Vikinka mala 3kila...Ja som odchadzala z porodnice z 51,5kg...Asi som mala stastie, lebo kym niekto ma extra zvlastne chute pocas tehotenstva na nezdrave, ja som prave naopak ficala na zelenine a ovoci.....Bola som pomerne rychlo OK aj ked som mala cisarak... ale mozno paradoxne mi nejake to kilo naviac chybalo, lebo som bola stale unavena a nevladala som...
ja som 33tt a uz mam plus 16 kilo hore..
Ja som 39tt a pribrala som 9kg...
Ja ani kilo
Ja som sa uz v 9tom mesiaci nechcela vazit, niekedy v 8mom to bolo +22 kg a v tom 9tom urcite viac vyzerala som ako nafuknuty slon
ja za celé tehu +34 a priberať som zaclaka až od nejakého 5 mesiaca, takže u mňa to za ten posledný mohlo byť tak 8kg, no som vysoká a bola som naozaj štíhla... takže až taká katastrofa to nebola, už to budú 2roky a stále mám + 15kg a mám takú úplne "normálnu" postavu, ani śtíhla, ani tučná
Do kopi +13kg ale v posledom to bolo -1kg
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
24kg