Ahojte, otázka hlavne pre druho a viacrodičky: Koľko ste pribrali konkrétne za 9. mesiac?
24kg pri jednom aj pri druhom,no bola som velikaaaa 😉
ona to nemyslí celkovo za celé tehotenstvo ale čisto len ten posledný 9 ty mesiac. Ja neviem už si nepamatám 😀
V 9tom mesiaci islo 1-2 kila tyzdenne hore.scitavat to nebudem,lebo sa to blbo pise.ale posledne tyzdne boli najhorsie.mala som pocit,ze som pribrala uz len tym,ze som vosla do obchodu😁.
Brala som to za celych devať nie konkretne za posledny mesiac 😊
ja mam zatial +10,5-11kg, tak som zvedava kolko sa na mna este nalepi za posledny mesiac 🙂
Za posledny mesiac kilo... A to ja som tenka a maly bol obrovsky ;);)
ja som momentálne v 9.mesiaci a schudla som 2kg 😀 ale vraj je to normálne pred pôrodom 🙂
@simonkabianka hej, citala som aj ja ze je to normalka..sranda ze niektore zeny v 9.priberu najviacs niektore este aj schudnu 😃
asi také 3kg :P
Ja som pribrala za cele tehotenstvo 26 kg ale som vysoka tak mi to nejak neprislo tragicke az na to brucho, kazdy sa ma pytal ci cakam dvojicky 😀 . Tragicke mi to pride teraz ked vsetky zeny tvrdili ze po porode to das dolu.... ALE prd. Desat kilo islo dolu a tomu ostatku sa u mna zapacilo. Inak doktor ma uz napominal v piatom mesiaci ze vela priberam. Neviem mne to fakt nepripadalo ze vela jem,ostatnym vraj ano ;)
Ahojte....ja som pribrala ze cele tehotenstvo 25kg😂
za posledny mesiac -3, celkovo + 6...
@lynn333 Vikinka mala 3kila...Ja som odchadzala z porodnice z 51,5kg...Asi som mala stastie, lebo kym niekto ma extra zvlastne chute pocas tehotenstva na nezdrave, ja som prave naopak ficala na zelenine a ovoci.....Bola som pomerne rychlo OK aj ked som mala cisarak... ale mozno paradoxne mi nejake to kilo naviac chybalo, lebo som bola stale unavena a nevladala som...
ja som 33tt a uz mam plus 16 kilo hore..
Ja som 39tt a pribrala som 9kg...
Ja ani kilo
Ja som sa uz v 9tom mesiaci nechcela vazit, niekedy v 8mom to bolo +22 kg a v tom 9tom urcite viac vyzerala som ako nafuknuty slon 😀
ja za celé tehu +34 😳 a priberať som zaclaka až od nejakého 5 mesiaca, takže u mňa to za ten posledný mohlo byť tak 8kg, no som vysoká a bola som naozaj štíhla... takže až taká katastrofa to nebola, už to budú 2roky a stále mám + 15kg a mám takú úplne "normálnu" postavu, ani śtíhla, ani tučná 😉
Do kopi +13kg ale v posledom to bolo -1kg
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
24kg