Koľko ste pribrali v tehotenstve do 33 tt
Ja do 33 tt + 9 kg, teraz začínam 39tt a je to +13 kg. To najväčšie pribúdanie váhy začne až teraz tak pozor na sladkosti 🙂
Ja som zatiaľ pribrala 9 kg, do tohto týždňa 🙂
ja som pribrala4,5kg zatial
Ja tiez tak 12-13kg a vyzera ze to ide stale hore :(
ccooooooooooo? to ako robite,ze tak malo priberate? ja som 33tt a pribrala som 19 kil
ja som 32+2 a mam navyse 8,5kg
do konca 33tt 9 kg :D
ja som doteraz pribrala 10 kg. a dufam, ze uz len malicka porastie a ja moc nie 🙂))
ja mám plus 12 a to som mala minuly tyzden, odvtedy som sa radsej nevázila
Ja zacinam 33 t v sobotu a uz mam +17,5 ale nevadi, hlavne ze Romanko nam rastie do krasy🙂
ja som zatial pribrala 7kg, ale ešte tu máme pred sebou 6 týždňov, takže sa to môže ešte stále zmeniť 😀
ahojte som sa trochu obávala lebo ja som v 33 a mám hore 12 kíl, a nič iné od svojho gynekológa nepoučúvam aby som si dávala pozor na váhu. Ma to už nebaví. Veď to nie je až také hrozné vrrrrrr
ahojte,mozem sa opytat som v 33 tyzdni velkost bruska mam 35cm,pred 3 tyzdnami som mala 34cm a vzdy kazde 3 tyzdne mi rastlo pekne 4cm ale teraz len 1 cm a dokocna od poslednej navstevy 3 tyzdne dozadu som nic nepribrala.dk pocuvala srdiecko ze je vsetko ok ale i tak sa bojim a mozno niektora ma podobne skusenosti,dakujem za kazdu odpoved.
Ja som za cele tehu pribrala 9,5 kg a to som cakala dvojicky 😀 😀 A chlapci, ked sa narodili boli dost velki, ziadni mrnusi.
som v 30. tyzdni a zatial som pribrala 11 kil.. mne sa to zda dost, ale vsetci naokolo, aj statistiky na nete hovoria, ze je to ok.
Vidiet to len na stehnach a zadku, inak som uplne ok
34 tt + 10 kg...ale su vianocne sviatky 🙂 prave v dobe ked by sme si mali davat najviac pozor. Z prveho tehotenstva mam skusenost,ze posledny mesiac bol najhorsi co sa tyka priberania. Vtedy som celkovo pribrala 15 kg a tazko isli dole. Nechcela by son teraz viacej! 🙂
No dievčence... presne tak... zle zle zle sviatky 😀... som v 31 týždni a mám + 13 kg a to som len cez sviatky pribrala 4kg 😖... aj ja som zvedavá ako to dopadne... stehná a zadok to je kalamita... najviac sa to odzrkadlilo tam... a tá celula... fuuu... ale čo už... hlavne že budú naše bábätká zdravé a my sa môžme váhou trápiť potom... 😀 doktorou treba počúvať ale nie zasa úúúúúplne vo všetkom... síce si treba dávať pozor na stravu ale ked to nejde, tak to nejde.. viem podľa seba... 😎 vianočnému koláčiku sa proste odolať nedá 😝
Ja 8kg do 30t. V norme a aj ked to neni moc pekne na tych stehnach a zadu (a druha brada!) tak na to prepytujem prd.m, uz viem, ze malicky ma za par mesiacov vycicka z podoby (ako ten prvy - 6m po porode som bola na povodnej vahe minus 3) 🙂))
Ja som nepribrala ani kg prave že schudla 2kg je to normalne
5kg, uz sme v 34tt, posledne cca 2mes. som nepribrala nic.
no ked to tu citam tak ani nemam chut povedat kolko vazim ale je i to jedno urcite to pojde dolu 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj,ja zatial 13kg,uz by to ani nemuselo ist nejak hore,lebo za chvilu budem ako velryba. 😀 😀