Koľko ste pribrali do 32. týždňa?

labajka
19. jún 2014

ja som pribrala ledva 5 kg, drobec vraj má byť veľký, nijaké vitamíny vraj brať už nemám, ale ani bruško teda nemám na 32tt. 🙂

mimi8814
19. jún 2014

ja 7kg, a maly bude udajne velky, v 30 tyzdni mal skoro dve kila, ale ze to je geneticky dane...

palinkovamaminka
19. jún 2014

ja mam 13 navyse a myslim, ze tak budem mat aj do 32. tyzdna, bo som nejako prestala naberat. dieta je podla tabuliek zatial, brucho mam take nijake

jerryjanka
19. jún 2014

prvé tehotenstvo do 32 tt mínus 10 kíl
druhé tehotenstvo do 32 tt mínus 2 kilá

moncek88
19. jún 2014

Moj mal v 32tt kilo a pol a teraz pomalicky koncim 33tt a mam na sebe uz 9kg 🙂

kiwi82
20. jún 2014

no baby ste dobré, ja som v 30 tt a už mám + 10 kg :(

rendicka
20. jún 2014

6,5kg...mám aspoň konečne cez 50kg :D

ajjka87
20. jún 2014

v 35 tt máme 11 kg a vyzerá to podľa vyšetrení na 4 kg drobčeka 😀

nice202
20. jún 2014

Zalezi od zeny, ci je pri tele, teda moletnejsia, tak priberie menej, pretoze telo ma zasoby...ja som napr. stihla a pribrala som 13 kil zatial. Na tele to nie je velmi vidno a brusko mam take normalne... pri prvej som bola velmi chuda a pribrala som cez 20 pocas celeho tehotenstva. Slo to dole rychlo....a kamaratky, ktore mali viac kil, tak pribrali max. 10...

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tonjadabik2
20. jún 2014

ja som v 32tt momentalne..a nepribrala som ani kilo a som -2kg dole.. taze tak..a maly ma 1677gr zatial.. taze som zvedava co bude do porodu a kolko bude mat maly ked sa narodi..a otoceny je hlavickou hore.. taze cakame..

lucinkab
20. jún 2014

záleží od typu postavy. ja som jedla zdravo pravidelne a v normalnych porciach ako vzdy a v 32 tt som mala 16+ kg. a do konca tehu este dalsich 10kg.. už mám dole 16kg 🙂 za 11 tyzdnov od porodu , ostalo mi este 10 ale to dám do augusta dole 🙂 neboj. segra pribrala len 1 kg pri prvom a mala mala 3330g a pri druhom "až" 3,5kg a malinká mala 2800g 🙂 je to individuálne podstatné je že bábo je také ako má byť 🙂 aj na sone ti nepovedia presnú vahu mimi 🙂 mne povedali že je malinká a mala 3480g a 53 cm 🙂 takže malinká zrovna nebola 🙂

ursulienka1
20. jún 2014

v 32tt som mala plus 7 kil.az do porodu.vaha mi uz nesla hore, sofi mala 3870 g a 50cm. pri starsej cele tehotenstvo plus 6 kil a sarah mala 3750 a 54 cm. kazde tehotenstvo je ine

tjaden
20. jún 2014

ahoj som v 30tt a pribrala som 8,5kg a poznám ženy čo pribrali za cele teh. len nejakých 7kg a deti majú zdravé 😉

iwsvysmiata
21. jún 2014

Ja som v 31 týždni a pribrala som +15 kg ... niekedy ma to trápi , ale poviem si , že niektoré mamičky aj viac pribrali a zhodili to po pôrode , len gynčiar do mňa pindá ako chorá vrana , že ako si dovoľujem toľko pribrať , no bohužial patrím k takým tipom , že ja priberám aj z vody , ale keď chcem , tak zase aj schudnem . Ale v tehotenstve sa to ustrážiť moc nedá , keď mám na hocičco chuť , papám veľa ovocia aj a to mi asi udržiava vodu v tele . Ale za posledné tri týždne som pribrala len 1 kilo . U každej je to individuálne .... ja som toho názoru .

vydrnik
21. jún 2014

Já končím 33tt a mám +12kg za posledný mesiac som pribrala len kilo,drobec 29.5 na ultrazvuku vážil 1500g,v pondelok mi lekár nepovedal kolko váží len povedal,že je malý tak ako má byt,

lenka_matko
25. jún 2014

ja som v 32 t a mám +15 kg ...ale keď som otehotnela mala som 44 kg, tak nevyzerám až tak hrozne 😀

ep8985
17. júl 2014

my mame plus 9,5kg 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre