Koľko priberá bábätko v posledných týždňoch?

vrabcek154
18. jan 2011

Kocky som v 36/37tt, dnes mi doktor povedal, ze som otvorena na 1cm, a babatko vazi 2 600 g, kolko moze este pribrat za 2tt ?
Dakujeeeem

jerryjanka
18. jan 2011

myslim že tak 25 g za den

juliakocka
18. jan 2011

...no dosť na to aby ti popraskala koža na brušku, či už mastíš, alebo nie 😉

jania023
18. jan 2011

Ahoj posledne tyzdne su najhorsie...ja som sa tomu nastastie vyhla...ale zavisi ci si zdrava ..ja som napriklad do 6mesiaca pribrala iba kylo no a potom ta 3 tyzdne kylo denne...lebo som mala preklampsiu takze vsetko co som vypila sa nevylucilo..nevydim dovod preco ta uz neodrodia..ja som rodila35tt5dni a bolo to ok bez problemov...skus dat tuto temu ako diskusiu lebo tak ti nemozeme napisat viac ako 1 odpoved:(

ali27
18. jan 2011

ahoj, mne to vychadzalo na 250g tyzdenne, takze pol kilka este kludne moze babo pribrat kym porodis

bellugia
21. jan 2011

aj tak reálna váha bude až po narodení 🙂

ivett1
21. jan 2011

ahoj...presne ako pise bellugia...inak podla mojej velkej mudrej knihy je to cca 28g denne...v tvojom pripade by teda teoreticky babatko o dva tyzdne bolo tazsie o cca 400g (vazilo by asi 3 000 g)...ale nikdy to nie je presne... 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre