Kocky som v 36/37tt, dnes mi doktor povedal, ze som otvorena na 1cm, a babatko vazi 2 600 g, kolko moze este pribrat za 2tt ?
Dakujeeeem
...no dosť na to aby ti popraskala koža na brušku, či už mastíš, alebo nie 😉
Ahoj posledne tyzdne su najhorsie...ja som sa tomu nastastie vyhla...ale zavisi ci si zdrava ..ja som napriklad do 6mesiaca pribrala iba kylo no a potom ta 3 tyzdne kylo denne...lebo som mala preklampsiu takze vsetko co som vypila sa nevylucilo..nevydim dovod preco ta uz neodrodia..ja som rodila35tt5dni a bolo to ok bez problemov...skus dat tuto temu ako diskusiu lebo tak ti nemozeme napisat viac ako 1 odpoved:(
ahoj, mne to vychadzalo na 250g tyzdenne, takze pol kilka este kludne moze babo pribrat kym porodis
aj tak reálna váha bude až po narodení 🙂
ahoj...presne ako pise bellugia...inak podla mojej velkej mudrej knihy je to cca 28g denne...v tvojom pripade by teda teoreticky babatko o dva tyzdne bolo tazsie o cca 400g (vazilo by asi 3 000 g)...ale nikdy to nie je presne... 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
myslim že tak 25 g za den