Od 35+0tt alebo 36+0tt ?
Ďakujem
Baby to sa ešte stále používa? Rodila som pred vyše 8 rokmi, a mala som pocit, že už sa to neodporúča a ani že tieto témy na MK už nevidno. Tak sa informujem. 😀
Ukonceny 36.tyzden nemoze zacinat 35kou 🙂 odporuca sa od 36+0 kedy je uz pomerne bezpecne aj rodit a vsetky podobne procedury na ulahcenie porodu sa odporucaju vacsinou od ukonceneho 36. tyzdna
@avonladyba skôr mam pocit ze to teraz takmer každá používa 😀 ja som mala prvý pôrod extrem. Nesadla som si vyše týždňa takže teraz som povedala ze sa budem snažiť viac pripraviť na pôrod ci už fyzicky alebo psychicky.
@avonladyba stále? Práve vďaka tomu som porodila všetky deti bez škrabancov. Najlepšie bolo v pôrodnici pri treťom, keď nevideli žiadne šitie. "Vy ste mali šťastie." Tak im vravím, že to šťastie má názov aniball.
Na MK je skupina cvičenie s aniballom, kuknite
ahoj, ja som s Aniballom zacala od ukonceneho 37. tyzdna, cvicila som potom az do pôrodu pravidelne kazdy den
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Pokojne aj 35. Ja som začala 34