Dobry den chcem sa spytat kedy vam odisla hlienova zatka kolko dni alebo tyzdnou pred porodom ? A ked vytiekla kedy vam nastal porod ? Dakujem
@olivia_c ja mam 6 dni do terminu a tiez stale nic
Rodila som 5 dní po termíne a odišla mi deň pred pôrodom.
Zatkla odisla 40+0. A porodila som na druhy den 40+1. Mnoho zien ani nevie ze im zatka odisla .. ja som vedela.. kamoska nie
@nataliapri odisla v den porodu, skoro rano o 4-5tej, potom po trochah voda. hned som sla do nemocnice a mala sa narodila az skoro o polnoci
4tehotenstva a nevidela som ju ani raz. Teda pri druhom porode aj hej mozno. Ale vtedy som si to neuvedomila a bolo to skor spinenie(po vysetreni) nez zatka.
neviem ani že odišla :D asi pri porode..
Mne odisla 3 dni pred terminom rovno s vodou :D
V den porodu
Mne nikdy neodišla, akurát tak počas pôrodu, ale to som nepostrehla.🤷🏻♀️
@nataliapri mne bud neodišla alebo som si ju nevšimla 😄
Mne pri prvej dcére odišla 3 týždne pred pôrodom🤦♀️
@petronellla87 u mna tak isto 😁
Tyzden pred planovanym cisarskym. Nakoniec som to vydrzala do terminu cisarskeho, ale nebolo mi vsetko jedno.
Odišla mi v den porodu, na druhy den zacali kontrakcie a o den na to som porodila. Kamoske odisla zatka 2 tyzdne pred porodom a aj jej ho museli vyvolavat, uz bola po 41 tt. Vyplavenie hlienovej zatky nehovori nic o tom, ze porod je "za dverami".
V den terminu porodu, aby som bola presna 😅
@nataliapri až v pôrodnici, asi 4hodiny pred porodom.
@nataliapri Presne 48 hodín pred narodením dcérky 😊
Prvý kúsok asi 2 týždne pred pôrodom, druhý kúsok týždeň pred pôrodom (na kontrole u dr. som bola už na 2 cm otvorená) a zvyšok už aj s trochou krvi vyšiel v noci pred pôrodom. Ráno odtiekla voda, na obed bol drobec vonku.
@nataliapri pri prvom neodisla, pri druhom dva dni pred
@nataliapri neodišla, pôrod museli vyvolávať lebo som prenášala už týždeň. Švagrinej v deň pôrodu
@nataliapri Mne zátka odišla cca o 21:00 a na ďalší deň o 10:22 som porodila.
Pri prvej týždeň pred porodom a teraz mi asi 4 dni odtekala, potom praskla voda.
@nataliapri Až v pôrodnici keď som už mala kontrakcie
Mne odišla 28.10 nadránom a porodila som 29.10 ale umna to bola akútna sekcia nakoniec
@nataliapri postupne, cca 5-7dni pred porodom som spinila, akoby slaby menzes.
Ja dom išla do pôrodnice už na 3cm otvorená a tam mi odišla asi po 4hodinach
Deň pred termínom mi dr urobila Hamiltona... Myslím si, že odišla vtedy, ale naisto to neviem 🤷 nakoniec som rodila 7 dní po termíne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nataliapri ta zatka vzdy odide? Ja mam dnes termin porodu, zatial sa nic nedeje, ani hlienova zatka neodisla.