Mam 5 dni do terminu a stale je vysoko.
Nekleslo mi vôbec, porodila som skôr.
Mne tiež nekleslo viditeľne, 5 dní pred termínom som bola aj pevne zavretá. Pol dňa pred začiatkom pôrodu som cítila malého hlavičku úplne dole, som sa sťažovala mužovi, že ani nohy už spolu nedám. 😀 Rodila som 4 dni pred termínom nakoniec- teda hneď na ďalší deň, akomi povedali, že "ste úplne zavretá, najbližšie dni to na pôrod ešte nevyzerá"
mne nekleslo
nepocula som o tom, ze by muselo klesnut....
Mne pri synovi vobec este mi rozprávali ako je este vysoko a narodil sa v 37tt..... A pri dcére som mala nízko od začiatku uz klesnúť ani nemalo kde v 34tt som bola aj na udržiavanie v nemecké a dosiahli sme to az do planovaneho cisarskeho ale ked s bolestami pri každom kroku ... Takze to že je vysoko neznamená že ides alebo nejdés rodiť 😉
Mne tiež vôbec nekleslo a rodila som 6 dní po termíne.
tyzden pred porodom
ne nekleslo a rodila som v den termínu 🙂
Mne kleslo pri oboch detoch zhruba mesiac pred porodom, aj som to zrazu citila, ze sa mi lahsie dycha a babo je nizsie 🙂 ( prveho som porodila 5 dni pred terminom, druheho 2 dni pred terminom )
ani mne vobec nekleslo a to som 4dni prenasala. Sesternica ho mala dolu uz od 7mesiaca, takze je to individualne...
asi pol hodinu pred pôrodom a prenášala som 5 dní 😉
Porodila som dva tyzdne pred terminom a kleslo mi den pred porodom 😉 Kazda sme ina 😀
mne padlo v piatom mesiaci a ked som isla rodit mala som ho hore.
mn e tiež nekleslo vôbec, malého som prenášala týždeň a nekleslo, a malú som porodila týždeň pred termínom, tiež nekleslo
nekleslo, rodila som cisarakom... asi 3 dni po termine kvoli vysokemu tlaku, velkej hlavicke a uzkym porodnym cestam.
mne kleslo uz pred 2 tyz. a zatial mam este 20 dni do porodu
mne kleslo až tesne pred pôrodom 😉
ako si to môžete pamätať všetko? 🙂)))))))))))))))))))))))))ň
možno zla otázka ale ako zistím že mi kleslo bruško ? Povie to lekárka alebo sa to nejako inak dá zistiť?? 😒 😒
mne nekleslo ani pri jednom dietati ...prve som rodila 1tyzden pred terminom, druhy porod bol vyvolavany v 38t pre vysoky tlak a treti teraz porod bol spontanny a tiez nekleslo porodila som 5dni pred terminom....
takze vobec nemusi klesnut brusko, staci ze dieta pekne zide dole tesne pred porodom...teda pred porodenim 😉
ani mne nekleslo, este mi doktorka povedala, ze asi budem prenasat, aj svokra hovorila,ze ho este mam vysoko a sup na druhy den sa nam narodil Misko 😀
Necelý týždeň PO pôrode 😀 . Mne sa práveže 3 týždne pred pôrodom konečne zdvihlo 🙂 Bruško nemusí "klesnúť" pred pôrodom. Niektorým klesne skoro, niektorým babenkám tesne pred pôrodom a niektorým do pôrodu vôbec.
Mne klesá teraz (3 roky po pôrode 😀 ) A nielen bruško 😀
Ale nie, na termín pôrodu nebolo nejako extra klesnute...
pri prvom som to nepostrehla.. ale pri druhom mi kleslo v 36tt a ti poviem, že ked som sa zrazu mohla slobodne nadýchnuť, tak to sa nedalo nepostrehnúť 😅 😅
no ja som ho mala dole hned od zaciatku a keby este viac kleslo tak babatka nedonosim kedze aj prve aj druhe velmi skoro naliehali hlavickou na krcok .....
asi 3 dni pred porodom, mas cas 😉 😉
ja som bola 3 dni po termine a brusko som stale nemala klesnute 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
brusko ti klesnut nemusi, mne napr. nekleslo vobec.