Dievcence, kedy ste mali tzv. poslickov?
Myslim kolko pred porodom. Pripadne nemali ste ich vobec a rovno realne kontrakcie a porod?
Dakujem za odpovede.
@kkovacovak fakt? Ja mam 3 tt do porodu a este nic. S prvou som mala 1x ale nepamatam si uz presne kedy 😁
Niekde som citala ze cca. 2 tt pred porodom su...
Preto som chcela aj skusenosti od inych.
@lienka.7 no kiežby 😄 je síce pravda že intenzívnejšie je to tento posledný týždeň ale prvých som mala už dávnejšie...mám do pôrodu posledné dni takže možno tie dva týždne aj budú sedieť
V 1. tehotenstve som nemala ani raz. Az rovno prave kontrakcie a porod. Po pol hodine mi skocili hned na kazde 3 minuty. V 2. som mavala uz niekedy od 7. mesiaca, od 36 tt kazde rano o 5. a dost silnych. Kazde rano som si myslela, ze uz ideme. Nakoniec mi praskla voda 38+3 doobeda a kontrakcie len mierne, uplne nepravidelne a aj tak som sa otvarala rychlo.
@lienka.7 ja mám týždeň do termínu pôrodu a nič
Ja som mala poslickov mesiac a pol pred terminom pôrodu. A porodila som ešte o týždeň neskôr. Dosť vyčerpávajúce.
Ani pri jednom som nemala poslíčkov, hneď pôrod.
Pred prvým pôrodom mi o deviatej večer začali poslíčkovia, ktorých som prespala, len párkrát som sa zobudila na trochu nepríjemnú bolesť. Reálne kontrakcie som mala po prepichnutí vody, hodinu pred vytlačením syna.
@lienka.7 ja som nemala vobec poslickou, na termin mi zacali kontrakcie a do 12 hod sa narodil maly
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lienka.7 poslíčkov mám už mesiac....pôrod stále nikde 🤷♀️