Ahojte, kedy ste pocitili nejaku zmenu na prsiach? Ja som v 6.mesiaci a proste nic - su uplne rovnake, ako ked som nebola tehotna. Nebolia, netmavnu bradavky🙈 budem moct kojit?
Mne hneď na začiatku stmavli bradavky, ale inak nič... Skoro vôbec ma neboleli. Kamoška už keď bola v 4.mesiaci mala na nich strie.... Podľa mňa je každá žena iná.
Ja mam doteraz rovnake a to uz cakam na porod. Trosku tmavsie,sem tam z nich vytecie par kvapiciek, ale inak ziadna zmena na tie tmave dudy, co som videla na mnohych fotkach, velkost tiez len kus zmenena, bolest tiez takmer ziadna. Ono to pride,neboj.
Mňa od začiatku boleli nenormálne a trvalo to celé tehotenstvo. Zväčšili sa mi o dve čísla, boli totálne naliate a nakoniec som Itak nemala mlieko a nekojila 🙂 takže to nemá žiadnu výpovednú hodnotu 🙂
Ja mam male prsia, ani v jednom tehotenstve zasadne zmeny neprisli, ani bolest, mozno boli ku koncu trosku vacsie, pocas tehotenstva mi z nich nic netieklo😀naliali sa az po porode, a dojcila som v pohode oboch do 2r
Tak som kludnejsia😊😊
Mme sa zda ze sa nezmenili vôbec, ani v prvom ani v druhom. Mlieko som nemala, neviem ci to súvisi
@mia_von_prag achjaj
No mne sa zmenili dosť od začiatku naprv prvý trimester neskutočne bolestivé a zväčšené, v druhom trimestri sa mi riadne zväčšili bradavky a aj stmavli plus mi začalo vytekat Kolostrum, prsia ma neboleli ale pálili občas veľmi nepríjemne, teraz Najnovšie spm si všimla asymetriu, ze jedno prso mam väčšie a nižšie ako druhé prso-to je vyššie a je menšie ☹ okrem toho samozrejme je na nich vidno žily od úplného začiatku tehotenstva
Mne sa prsia za celé tehu presunuli z veľkosti A na veľkosť B nikdy som nespozorovala nejakú bolesť a tmavšie bradavky nemám ani teraz a dcérku kojim už 7mesiacov. Zasa raz individuálne 😅. Držím palce ❤
@ada55333 dakujem 🙂 tak som zvedava :D
Ale určite sa ti objem zmenil povedané že sú také pevnejšie .zmenu budeš cítiť cca 2 dní po pôrode 🤣
Mne sa prsia tiež vôbec nezmenili ani pred ani po pôrode. Mlieko sa tiež neobjavilo aj napriek rôznym čajom, liekom, vinei, teplým kúpeľom......po mesiaci som to vzdala.
Netreba to nejak riešiť. Ci mlieko ci nemlieko budeš mama, cely vesmír, pre malého človiečika ❤. Keď bude psychická pohoda príde aj mliečko 🥰
Žiadna zmena, ani v tehotenstve ani po pôrode :D nakúpené podprsenky väčšie o jedno číslo a zbytočne :D kojím už rok a 5m o chvíľu :D
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Bolest a tmavnutie bradaviek nemá nič spoločné s kojenim a nemusí to ani byt nutne u každej ženy v tehotenstve. Čiže vôbec sa tým nestresuj ani nerieš.