Ahojte. Je možné, že ak sa mi neobjavili do 8 mesiaca, tak už nebudú?
Je mozne, ze sa aj den pred porodom nalejes vodou a popraskas vsade 🙂 nic nie je vylucene
a mozno uz nebudu.. mne sa nespravili vobec 🤷♀️😊 a to som pribrala 16kg 😁
Mne sa spravili v poslednom mesiaci. Tiez som si uz myslela, ze nebudu. 😕
Znamej tyzden pred porom kopmlet okolo pupku. A ani po porode to nemas iste.
Mne sa urobili den pred terminom 😀 potiahla som este tyzden potom
Mne presne v 32 tt a to som poctivo kremovala a kremovala 🙂 možno budes z tych štastnych co maju v genoch nepopraskat ja aj kebyze sa v oleji kupem tak sa tomu nevyhnem a to podotykam že som nemala velke brusko cely cas
Mne v deň termínu 🙈ale potom som ešte týždeň prenasala
Ja nemam vobec, pribrala som len do brucha, cca 9kg. Ale natierala som.sa od zaciatku tehotenstva.
Muz ma strie na bokoch a rukach, co v puberte sa dost vytiahol tak narazovo 🤷♀️
Mne sa urobili až pri pôrode 🥴 dovtedy ani jedna
Do terminu porodu som nemala ani jednu, ako ma prijali do nemocky a zacali porod vyvolavat lebo som tyzden pretahovala tak som popukala na kompletku..
Ja som celé tehotenstvo nemala a urobili sa mi az po pôrode keď sa koža sťahovala 🤔🤔🙈
Nespravili sa mi vôbec, ani pri jednom dieťati. A to druhá dcéra mala cez 4,5 kg.
V 9. mesiaci a dorazil to pôrod. A to som sa kremovala ako diva. Ale to nemusí znamenať nič, ty ich mat nemusíš 🙂 moja sestra mala 3 pôrody a ani jedna stria.
Neurobili sa mi ani raz, 3 tehotenstva -3x 20 kg+. Ani po pôrode. Nekrémovala som😀
Mne sa spravilo par pocas porodu ako mi sestricka tlacila na brucho..
Nespravili sa mi vôbec pri dvoch tehotenstvach a ani som sa ničím nenatierala.Je to genetikou, elasticitou kože a pod..
@liloastitch ja tak isto presne😁
Mne sa spravili až po pôrode 🤨. Nechápala som, celé tehotenstvo nič, porodila som o mesiac skôr a po pôrode strie ako svet a to som pribrala málo a aj dcérka bola drobček 😔
Mne sa urobili 2 tyzdne pred porodom a to som si tam uz na spodok brucha nevidela tak som si to nevsimla. Az muz sa ma pytal co to tam mam
Mne až po pôrode sa objavili a to som natierala pravidelne.
Nemám ani jednu striu po dvoch tehotenstvach
Pribrala som 28kg(sice 30kg ale to oficialne nepriznam😅) a strie sa mi urobili 3 tyzden po porode na bokoch brucha-rychle chudnutie(schudla som 20kg za 3 tyzdne lebo sombola strasne zavodnena)
Mne sa objavili posl.mesiac ako maly brutalne rastol...4500g
Mne nikdy, ani jedna nastastie. Brusko bolo velke ako keby cakam slonica
Pribrala som len 10 kg a spravili sa mi asi 1-2 tyzdne pred porodom. Uz som si myslela, ze som v suchu…
Podľa mna sa ešte môžu, u každej je to iné. Ja napríklad nemám žiadne. Pribrala som 15kg - pôvodná váha 48kg.
Pribrala som 15kg, babatko malo len 2800g, natierala som rano a vecer pravidelne a spravili sa mi po porode aj na bruchu aj na stehne 🤦♀️🤷♀️
Nemala som ani pri jednom.🙂
Mne sa robili na stehnach a bokoch, nalievala som sa vodou. Na bruchu sa mi spravili az v poslednom mesiaci a to som sa pomaly kupala v Bioil.. strie su proste genetika, bud ich mas alebo nemas 🤷🏻♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Pri prvom tehotenstve som mala strie len na prsiach, pri druhom sa mi strie objavili až 3 mesiace po pôrode pri tom ako sa sťahovala pokožka. A to som mala naozaj veľké brušisko. Nemusia byť vôbec.