Kedy sa vám bábätko otočilo?

emakiki
22. feb 2013

Ahojte, som v 27+2tt a som zvedavá kedy sa mi malinká otočí...sono mi budú robiť v 30tt, naposledy ešte otočená nebola...Viem, že je to indivuduálne, ale kedy sa otočilo Vám?

edie63
22. feb 2013

V 38. tyzdni, ked uz vsetci si mysleli, ze sa neotoci. 🙂

danka2105
22. feb 2013

@emakiki Ahoj, moj maly uz bol otoceny ked som bola na tom sone v 30-32tt.

monikajaco
22. feb 2013

v 32 tt..

emakiki
autor
22. feb 2013

@danka2105 tak už aj moja môže byť? no to som zvedavá... 🙂

gubcikova
22. feb 2013

dcérka v 36tt a syn bol od začiatku dole

danka2105
22. feb 2013

@emakiki moze, kedykolvek uz 🙂 drzim prsteky 🙂

nany28
22. feb 2013

ahoj, ja som v 32 tt a stale sme KPckom...je dost velky, cize vela casu uz nemame, ale stale dufam, ze este pride jeho cas a otoci sa..horsie je, ze viem, ze odkedy silnejsie kope, tak stale je ritkou dolu, lebo ho tak citim..no dufame

emakiki
autor
22. feb 2013

ďakujem... ale asi ste to necítili, či? ja mám taký pocit, že sa mi už otočila... predtým ma kopkala do mechúra a teraz skôr hore okolo pupka a vyššie... môže to s tým súvisieť?

danjelca
22. feb 2013

neotočilo sa 😉

maggie37
22. feb 2013

Naša je dole hlavkou od 20tt napodiv

hruska82
22. feb 2013

@emakiki Nas malicky sa otocil v 30tt. Ano, tvoje uz tiez moze byt otocene....mna tiez kopkal do mechura, a hned som vedela, ked sa otocil .... kopka do pupka, do rebier 😉

henikav
22. feb 2013

v 31tt uz bola otocena, dufam ze uz tak aj zostane 😉

emakiki
autor
22. feb 2013

@hruska82 jej super... tak možno už je....ja som si to myslela...ale uvidíme na sone... ďakujem

emakiki
autor
22. feb 2013

@henikav vidím, že malá sa bude volať Emma, aj my sme nad tým rozmýšlali, ale skor Ema... ale je velmi používané to meno a to ma odrádza...ešte rozmýšlame nad Miou... tak držím palce aby si to nerozmyslela... 🙂

mataharyy
22. feb 2013

@emakiki Tak ve 33tt byl hlavičkou dolu, 35tt byl najednou hlavičkou nahoru a já na prášky 🙄 teď v 36+4 je hlavičkou dolu a já doufám že už ho nenapadne taková blbost, že by polohu ještě změnil, nebo se asi zblázním 😅
Jináč já jsem se prý otočila až na sále a to jsem přenošená o skoro čtrnáct dní 😅
U obou předchozích dětí byli od nějakého 30 týdne už ve stabilizované poloze hlavičkou dolu a tak zůstali až do porodu, jen ten poslední je asi adrenalinový nadšenec 😀

sisinka76
22. feb 2013

@emakiki nemusis stresovat, este ma cas. moja mala bola este tento tyzden v priecnej polohe, v utorok na UZV uz bol KP a teraz len dufam,ze sa este otoci tak ako ma 😉

sisinka76
22. feb 2013

inak,segre sa otocil maly v den porodu,ale jej to nebolo nic platne,kedze musel ist cisarskym tak ci tak ☹

henikav
22. feb 2013

@emakiki my zijeme v zahranici preto Emma s 2m a tu nie je az tak rozsirene, zaroven sme chceli slovenske, ktore sa nekomoli ani tu ani na sk, aby proste znelo prirodzene vsade. A tak nas napadlo "Ema ma mamu, mama ma Emu..." Spomienky z nasho slovenskeho slabikara 😵 Ale aj Mia je peknucke, len u nas by to zase znelo cudne, ako "moja" je tu vela talianov 😉

emakiki
autor
22. feb 2013

@henikav tak to ano...asi by som tiež tak uvažovala... Mia sa páči môjmu manželovi...mne aj Sára, ale to zase jemu nie... my sme sa dohodli, že keď to bude dievčatko vyberám ja a keď chlapec tak vyberie on... ale asi mu splním želanie a malá bude predsa Mia...je nepoužívané často, ale zase sa mi nepáči, že nemá svoje meniny, ale na Máriu... ☹

henikav
22. feb 2013

@emakiki to ako si zauzivate, neskor ti to uz ani nepride ze meniny budete oslavovat na Mariu, napriklad u nas sa meniny neoslavuju vobec. Z tych dvoch sa mi tiez paci viac Mia, hoci aj Sara je peknucke, ale ked ti nie je proti srsti a celkom sa ti paci, suhlasim s tebou, urob manzelovi radost, aj my sme sa prisposobili jeden druhemu, mne sa povodne viac pacilo Emilie. Hlavne je, aby sa nam tie drobceky narodili zdravucke a bez komplikacii 😉 😵

emakiki
autor
22. feb 2013

@henika jasne, to je najdôležitejšie.... 🙂

boga28
22. feb 2013

ahoj moje malé bolo otočené už v 30tt

saxanka84
22. feb 2013

nase tiez bolo otocene v 30TT 🙂

suz2
22. feb 2013

nas sa otocil v 33 tt...ale asi hodinu pred porodom sa zasprajcol do sikma a az potom par minut pred porodm sa otocil opat hlavkou dole..ale to uz mi urobili cisarak..

zuzickaaak
22. feb 2013

Ahoj. 🙂 moja sa otocila dolu hlavickou v 27tt, potom v 30bola hore a o tyzden sa dala zase dolu hlavickou a tak zatial zostala.. uz som sa zacala otvarat, tak nepredpokladam, ze sa to uz zmeni 🙂

ludmilaka
22. feb 2013

@emakiki Ahojko, riešim ten istý problém, 32 tt a bábo stále KP 😠

ludmilaka
22. feb 2013

@emakiki No neviem, mňa kopká okolo pupka stále ale riťku má dole, takže otočená nie je.

didulka85
22. feb 2013

Mne povedal gynekolog v 33tt, ze este sa moze pretacat aj x krat denne.

anjelik2509
22. feb 2013

mne sa malá otočila ani neviem kedy, ale keď sme šli v 29 tt na 3D UTZ, tak už otočená bola....😉 A neviem o to, žeby sa potom točila, ostala pekne dole hlavičkou..

loxa
22. feb 2013

mne sa v 40tt pretacalo kazdy den 2 krat😀 ste pred porodom rano na poradni bolo v priecke a vecer ked vyvolavali uz dole hlavickou🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre