Ahojte kedy by sa malo dieta otocit hlavickou dole? som v 33tt a stale si sedi na zadku...lekar povedal ze uz by malo byt otocene, lebo potom nebude mat miesto...znamena to ze uz tak ostane?
Obe deti 36+tt.. každé sa pretočí inokedy, niektoré vôbec, ale ešte furt máte kopu času 🙂
@barborahavrilova sestre sa mala otocila par hodin pred porodom
@barborahavrilova malá sa mi otočila v 37tt
ja som v 37 som mala maleho dole hlavou.teraz som v 38 a je priecne
No ono je to individualne, zalezi aj od velkosti babatka, mnozstva plodovej vody a pod. Mne sa otocil pomerne neskoro, aj ked bol vacsi ale mala som vela plodovej vody. Ale bolelo to jak slak.
Mne sa maly otocil v 37tt
Mne sa ani neviem kedy otocili obe deti, ale viem ze v cca 33.tt ma dr. vystrasila ze ak sa neotoci, bude cisarak, krava. Uz je zmenena. Druhe dieta asi v 35. ale necitila som kedy... Ale pri prvom som mala poriadne stresy z toho...
@barborahavrilova
Tri tyzdne pred porodom bol hlavou hore.
Do porodu sa 4x otocil (dole, hore, dole a priecne). Kazdy tyzden to menili medzi cisarskym a normalnym porodom.
Môj prvý sa otočil v 27tt, dcéra sa neotocila vôbec, takže som musela ísť na sekciu kvoli KP. Nepomohli ani dohovarania, svietenia baterkou, prosenie ani mačací chrbát a podobné cviky 🤷♀️ potom som si čo to o tom prečítala a prestala som to siliť, proste som to nechala na ňu, ak by mala priestor a možnosť, otočila by sa. Zmierila som sa so sekciou aj ked ma tesne pred sekciou primár prehováral na prirodzený pôrod
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Deti sa točia aj neskôr, skúšaj mačací chrbát, veľa báb vravelo, že pomáha bývať na štyroch aby sa dieťa otočilo😏 Čo je na tom pravdy ja neviem, skúsiť môžeš, nedáš za to nič😊