Ahojte, chcela by som sa spýtať ako to je u vás. Či viete v ktorom týždni pôjdete k vášmu lekárovi poslednýkrát a potom na poradne do nemocnice?
Pýtala som sa či ďalšia poradňa v 34tt bude už posledná u môjho lekára a sestrička tvrdí že ešte nie, tak sa čudujem.
Ďakujem za odpovede.
@sona96 aha čiže aj k svojmu a zároveň do nemocnice?
Len posledné 4tyzdne čo je od 36t sa chodí do nemocnice ..
A ak je vás gynekológ aj vašim pôrodníkom tak do konca tehotenstva k nemu budete chodiť
Môj gynekológ je zároveň aj pôrodník, čiže do nemocnice som vôbec nemusela chodiť
@suzie28 nie je mojim pôrodník, preto som bola zaskočená. Myslela som že poradne v nemocnici absolvujem už len kvôli svojmu pocitu že nejdem na pôrod do neznámeho. Prípadne si zazmluvnim lekára k porodu ak by mi vyhovoval.
@suzie28 no a tak mi to aj nejako vychádzalo že 34 ešte k svojmu a potom 36 už nemocnica.. ale vraj v 34 nebude posledna poradňa u môjho.. som len zvedavá ako to chodí inde
Ja chodím len k môjmu gynekológovi a to mám 10dní do TP
No áno. Zbytočne mi bolo chodiť do nemocnice a čakať a zakaždým iný doktor, ja som toho môjho mala aj pri pôrode
No môj má len ambulanciu a k pôrodom nechodí, takže podľa mňa je "len gynekológ" a nie aj pôrodník. Takže neviem ako to je.
Moja gynekologička nebola môj pôrodník a chodila som do konca tehotenstva.
@34katka34 ani môj ma nebude rodiť, len možno tí čo sú aj pôrodníci (konkrétne môj gynekológ, pôrodník ale nechodí k pôrodom) tak môžu vyšetrovať až do konca, tak som si to vysvetlila.
Ja som mala poradňu minulý týždeň 32+2 a povedal, že posledná, že cca o 2 týždn3 si mám zavolať do nemocnice kde chcem rodiť 🤷♀️
Aj keď nie je pôrodník, je veľa doktorov čo vedú poradne až do 40. týždňa, neexistuje predpis ktorý by ťa nútil chodiť do nemocnice. Treba sa predsa informovať priamo u svojho doktora. Môj to necháva na pacientke, keď chce ísť do nemocnice tak môže, keď nie, tak chodí ku nemu až do pôrodu
Pri prvom som chodila na poradne iba k svojmu gyn, do nemocnice vobec a pri dcere som bola v poradni v 37tt a len kvoli tomuto,aby mi rovno naplanovali sekciu kedze mala bola KP. K mojmu som potom uz nechodila,iba 2x do nemocky na poradnu a potom som porodila. Ked nie je dovod ist do rizikovky, moj dr na poradne do nemocnice neposiela
Do konca som chodila na poradne k mojmu dr a do nemocnice len na pasy. Zalezi od dr
Ďakujem všetkým, mám v tom aspoň jasnejšie 🙂
Myslim, ze to zavisi od odbornosti gynekologa, ci je aj porodnik (ci uz porody aj realne robi alebo nie), a od vybavenia ambulancie. Ja som chodila k mojej do 40tt, az na poslednej kontrole 39+1 mi dala instrukcie, ze najblizsie o tyzden uz mam ist do nemocnice.
Ja neviem či môj je aj pôrodník, ale má 3D/4D ultrazvuk aj pásy mi vždy robí tak asi zbytočne ma bude posielať do nemocnice 🙂 Mne to aj vyhovuje 😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som chodila až do konca aj k svojmu gynekologovi.