Zdravim som v34 ty môžem mať už poslickov, kedy vám začali, a po akom čase bol porod
V prvom tehotenstve neprisli. Ani raz, nic. Ziadny naznak kontrakcii. Ano, bolelo ma cele telo, posledne 2 tyzdne som ledva chodila, co ma bolela panva, lono, vsetko, ale nic. Porodila som 40+4.
V druhom tehotenstve zacali okolo toho 34. tyzdna, velmi silne falosne kontrakcie kazde rano cca od 5. do 6. Bez magnezia by som to nedala. Plus sprcha. Porodila som 38+3, ale teda nesetrila som sa, s 3 a pol rocnou som behala po ihriskach, na plaz, stale ju dvihala, doobeda pracovala.
@amelie2017 no ja mám doma dva pri prvom vyvolaný pôrod a pri druhom poslickovia týždeň pred pôrodom porodila som deň pred termínom,takže tieto mi prišli divné že v noci a občas cez deň bolesti ako keď krámy začínajú pri prvej som sa šetrila, pri druhej som musela fungovať s malou a teraz pri dvoch neviem kde mi hlava stojí,druhá začala chodiť takže dúfam že aspoň do 38to tam dole vydrzi
@mabose ja som 37+5 a prvé silné kontrakcie som mala presne pred týždňom , bola som s tým aj v nemocnici. Poslali ma domov s tým že mám nepravidelné silné kontrakcie vtedy keď sa malinka hýbe a mam prísť keď prídu tie pravé. Od toho dňa dodnes mam kontrakcie každú noc od 3 do 4 rána a furt nerodim 😄😄 popravde by som už aj chcela ale malej sa nejako von nechce 😄 som prvorodička...
Zalezi kolko denne ich je. Do 10 ok. Aj ked, 34 tt by som si dala mozno pohov na nejaku dobu, teraz je najkritickejsie obdobie co sa tyka vyvoja plucok dietatka. Takze ak mas toho viac tak dr, ak normalne tak troska zvolni. Hlavne teda ked su take bolestive. Aspon tyzden/dva.
Mala som cca mesiac pred terminom. Pri všetkych. A všetci sa narodili na termin. Resp 2posledne boli vyvolavane.
@mabose pozri ja neviem ako je to u teba, najskor je vsetko v poriadku. Ale co by si robila keby si si zlomila nohu? Tiez by si vstavala k dietatu a cakala na 7 ze muz pride, alebo by ste vsetko museli inak zorganizovat. Davam ti rady zo skusenosti, si vo velmi citlivom tyzdni a predcasny porod by bol teraz vo velmi zlom case. Ale opakujem, s najvacsou pravdepodobnostou je vsetko ako ma byt.
Ahoj ja som teraz na konci 32 týždňa a poslickov mávam aj keď som v kľude že ležím. Čakám druhé a je to vraj normálne že ich cítime skôr ako pri prvom. Ja tiež nepoznám zvolnenie v domácnosti. My ešte aj dokončuje vrchné poschodie aby sme sa mohli presunúť
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mabose mne az noc pred porodom 😊