Keď hlávka už presakuje

janka3179
25. nov 2024

Ahojte chcem sa opytat , keď v tehotenstve vám hlavka presakovala som v 36 tt a mám serklaz ako dlho vydržím , keď mi to dajú dole môže hneď pôrod sa rozbehnúť ? Ďakujem za radu .

dasufla
25. nov 2024

ja mam pocit, ze toto je otazka skor na gynekologa ako na zeny na modrom koniku. aj ked tu uz vascina z nich rodila, ale aj tak 🙂

janka3179
autor
25. nov 2024

@dasufla možno niekto vie poradiť , gynekológ mi len povedal že treba dať steh dole , nič viac .

oceanahory
25. nov 2024

@janka3179 Je to velmi individualne, ja som dany stav mala uz v 22tt, lekari tvrdili, ze urcite do vecera porodim a tym aj potratim. Napriek tomu som potiahla do skoro 37tt, az kym sa spustil porod. Polezala som si cely dany cas v nemocnici a lekari mi kazdy tyzden vraveli, ze uz budem urcite rodit, bolo to narocne, ale zvladli sme to 😉.

martaatram
26. nov 2024

Ja som mala serklaz robenu v 23 tt cely cas som lezala do 38 tt vtedy mi steh dali orec porodila som 39+4

janka3179
autor
26. nov 2024

@martaatram no mne už tlači na neho

janka3179
autor
26. nov 2024

@oceanahory ako aj ja ju mám dlho nízko , len tersz cítim pichanie také dosť nepríjemne , tak to mi už tlači na steh

oceanahory
26. nov 2024

@janka3179 Ano, ja som kvoli danemu pichaniu isla na pohotovost v 22tt a rovno si ma tam nechali, serklaz mi uz nemohli spravit, vzhladom na prolaps vaku. Mne vraveli, ze sa bud spusti porod alebo mi odtecie voda, tym, ze je uz dieta velmi nizko. Napriek tomu sme takto potiahli do skoro 37tt. Takze je to naozaj velmi individualne, mozes porodit hned, ale mozes kludne aj prenasat 🙂.

janka3179
autor
26. nov 2024

@oceanahory no podaj by

martaatram
26. nov 2024

@janka3179 tak oddychovy rezim

janka3179
autor
26. nov 2024

@martaatram ležím len teraz mám aj kontroly neda sa iba lezat

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre