Kde by ste rodili opäť? Som prvorodička, vo si myslíte o tých to 2nemocniciach, kde máte skúsenosti vy osobne? 🙂
Osobnú skúsenosť mám s KK pôrodnicou, pôjdem aj teraz tam 😉 na pár výnimiek milé sestričky či novorodenecke alebo na šestonedelí.
V KK obe deti. A sla by som opat tam.
Ja síce skúsenosť s pôrodom este nemám ale 2x po MA a raz pri mimomaternicom som ležala v PP na gynke a teda lekári tým pádom sú tí istí... A po mojich skúsenostiach som rozhodnuta ísť rodiť do SNV aj keď v PP mam nemocnicu 5 minút z domu peši... PP už nikdy viac... Po prvom MA zápal maternice lebo ma zle vyčistili... Druhý MA otrasný necitlivý prístup priamo primára gynky a pri tom mimomaternicom ani nehovorím... Museli ma operovať v noci keďže som tam skončila s krvácaním do brušnej dutiny a o tehu som nevedela... Patrične mi všetci dávali najavo ako ich to obťažuje že im ruším nočný kľud... A potom keď som bola vyberať stehy tak to nechali na sestričku ktorá ed prestrihla najmenší steh a nebolo to zahojene namiesto toho aby konzultovala s lekárom strihala ďalej... Celý pupok sa mi otvoril a keď už si nevedela rady tak volala doktora že teraz co s tým... Samozrejme mi to tam museli nanovo šiť... Nedali mi už na to nič na znecitlivenie teda tu bolesť neprajem nikomu... Cize po týchto skúsenostiach za mna by som do PP nemocnice už nesla nikdy a ničím
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@anuskaa ja mam v PP zle skusenosti. Zle ma zasili. Museli ma uspavat a nanovo zasivat. Cele zle