Ahojte žienky,
V júli čakáme naše prvé bábätko 😍 a chcela by som sa vás opýtať na názory, osobné skúsenosti, cenník, v ktorej nemocnici, poprípade u ktorého lekára v Košiciach rodiť ? Ďakujem za pomoc.
Stara nemocnica - mudr kraus, za mna top
Za mna je Saca 🔝🔝🔝a lekari su vsetci velmi mili a profesionalni. Ja som rodila i Dr. Totha a maximalne som bola spokojna 🙂skus sa pridat do skupiniek o porodniciach napr. Porodnica Saca.
Zopar znamych rodilo aj v Novej,tam chodia vacsinou rizikove rodicky,kvoli lepsiemu vybaveniu pre babatka.
Nova nemocnica dr Rosakova. Doktorka ktora vie ci robi, ustretova. Uplna topka. Len odporucam.
@ptmt1011 presne 🙂ja som unho rodila svoje prve babo a vdaka nemu mam krasne spomienky na porod. A aj som mu povedala ze ked budem este niekedy rodit tak jedine pri nom. Skoda ze ma ambulanciu len v procare. A inak v starej nemocke na novorodeneckom je aj strasne zlata pediatricka, uplne uzasna bola.. Len neviem meno 😁
Ďakujem že odpovede. 😊🤔Môžte mi ešte napísať finančne, koľko Vás to vyšlo? Dik
Jednoznačne Šaca. Rodila som aj v Novej, ale nedá sa to porovnať. Šaca ma úroveň. Izby ako v hoteli a strava skvelá. V novej papierové steny, všetko počuť. V lete horucava neskutočná, nedalo sa okno otvoriť. Proste zlé.
@buba27 ja som rodila v novej nemocnici- Dr. Rošáková. Poplatky- 30 € manžel pri pôrode, 150 €- epidurálka, 40 € - 4 noci na nadštandardnej izbe (jednotka+ samostatná sprcha) -wc mali nadstandardne izby spoločne- ale zamykalo sa na kľúčik). Pôrod som mala dohodnutý u dr. Rošakovej, ale bol normálny pracovný deň a bola v práci, čiže za to som neplatila nič. Ak by si chcela konkrétneho lekára a príde mimo služby vtedy to bolo tuším okolo 200 € poplatok ak to šlo oficiálne cez nemocnicu. Toto bol cenník rok 2017 neviem aké tam nastali zmeny, no snáď pomohlo, inak ja osobne som bola veľmi spokojná 😉
Ahojte platí sa za epiduralku v novej resp.starej nemocnici?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@buba27 robiť alebo rodiť?