🤰🏽Ahojte budúce mamičky, som študentkou psychológie v poslednom ročníku. Moja diplomová práca sa zaoberá prežívaním tehotenstva. Rada by som Vás oslovila s vyplnenením dotazníka k mojej práci.
https://docs.google.com/forms/d/1GINxKSGZtdcZtj...
P.S. Budem veľmi rada keď mi dotazník skutočne vyplníte, otázky si môžete aj prezrieť/porovnať na grafoch a zistíte, či ste sama v tých emóciach🤰🏽
Ďakujem veľmi pekne za ochotu a Váš čas❤️
P.S. Ďakujem aktívnym “milým” mamičkám za zmazanie predchádzajúcej diskusie. Pevne verím, že sa nájdu mamičky, ktoré ocenia, reálny záujem o Vaše tehotenské prežívanie a emócie počas tohoho krásneho ale náročného obdobia 🥰Musím uznať, že na iných fórach mamičky téma veľmi zaujala, konzultovali so mnou o rôznych otázkach, tvorili sme spoločne nové hypotézy a veľmi sa tešia na výsledky z výskumu 😋
Bude potom aj nejake vyhodnotenie alebo na to sluzia len tie grafy?
Založila si viacero rovnakých diskusií behom niekoľkých minúť, čo porušuje pravidlá MK. A pozrela som to, len veľa otázok mi prišlo zvláštnych, ako keby nemali nič spoločné s tehotentsvom (a to mám pred pôrodom).
@orangiiina európska federácia psychológov žiaľ v etických zásadách nepovoľuje poskytnúť účastníkom výskumu bližšie a konkrétnejšie informácie o otázkach, nakoľko by mohli byť skreslené. Každú z Vás ktorú to konkrétnejšie zaujíma sa kľudne ozvite a ak ste dotazník už vyplnila, veľmi rada Vám upresním konkrétnejšie moj výskum 🙂
@tasticka59 ďakujem za záujem o výsledky mojej práce. Grafy slúžia len pre porovnanie, ak Vás zaujíma, koľko % odpovedalo napr. podobne. To niesú výsledky práce, výsledky práce Vám sem zverejním po vyhodnotení dotazníka a jeho nasledovnej detailnej štatistike. Tento proces bude trvať do polovice apríla.
Ak máte nejaký podnet, nápad, faktor, otázku, ktorá Vás zaujíma napíšte mi. Naštudujem materiály a pokúsim sa ju zahrnúť do výskumu. Veľmi ma teší Váš záujem 🙂
@aylinn rozumiem, ešte raz sa ospevdlňujem. Priznám sa, pravidlá som si neprečítala úplne dôkladne, moja chyba. Ďakujem za záujem a vyplnenie dotazníka 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@natalyasurova ja som vyplnila už včera a myslím že nám to tu nikomu nevadí, ale tym že MK ma nejaké pravidlá tak to mohli vymazať adminky 🤷🏻♀️