Jemne presakujúca plodová voda

22. jún 2021

Ahojte mamičky. Stalo sa niektorej z vás že ste boli hospitalizované s jemne presakujucou vodou napichané že vám to ustálo a pustili vás domov? Mne vraveli že aj keby sa to stane určite to potrvá. Chcela by som počuť niečo potešujúce keďže som zatvorená len tá voda mi jemne presakuje. Vraveli že to bude beh na dlhú trať ale aj odznelo že je tu malinká šanca ísť ešte domov. Tak neviem ak by ste mali nejakú pozitívnu skúsenosť veľmi by ma to potešilo keďže to veľmi zle zvládam bez priateľa keďže on je pre mňa brutálna opora doma ale ležím v nemocnici 80km od neho :(

klip0
22. jún 2021

Ahoj a v koľkom si tt ?

autor
22. jún 2021

@klip0 30TT

klip0
22. jún 2021

Nemám s tým skúsenosť ale držím palce, nieje to už taký extrémne skorý týždeň. Hlavne buď v kľude nestresuj sa, muž nech ti donesie sluchátka ak nemáš a volajte cez videohovor každý deň. Možno tam budeš len pár dní, ale keby náhodou aj dlhšie, je to len obdobie ktoré prejde a na konci ktorého budete mať v naruci krásny maly poklad a už budete stále spolu, uvidíš zvládneš to v pohode všetko. Držím veľmi palce 🙂

nttnnt
22. jún 2021

zaujima ma ako sa na to prislo?? respektive sama si si to vsimla ze ti odteka ci na prehliadke na poradni..

autor
22. jún 2021

@nttnnt no ja som s tým išla do nemocnice a prvý deň mi ani nezistili ale nechali si ma na pôrodnickom oddelení a na vizite ráno doktor skonštatoval.

autor
22. jún 2021

@klip0 ďakujem 🙏

nikiki29
22. jún 2021

Nemám skúsenosť, no žiadne presakovanie nebude úplne rovnaké. Záleží od množstva zostávajúcej vody aj rýchlosti odtekania. Môžte to ťahať aj do 40tt a môže sa stať, že sa odtekanie zrýchli...
Hlavne ver lekárom, buď opatrná, ak odporučia zostať, neťahaj sa domov, aj keď je to psychicky ťažké. Každý deň v brušku je dobrý.

patus_2
22. jún 2021

Určite záleží na množstve plodovej vody, ktorá odteká. Ale plodová voda sa stále dotvára nová, takže bábätko bude v pohode 😊 neboj sa, bude to fajn, určite to vydržis. Ak sa dá , poziadaj o vyšetrenie a potvrdenie diagnozy aj iného lekára, aby si si bola istá. Hlavne teraz oddychuj, myslí pozitívne, nestresuj sa, aj keď je to ťažké. Pre bábätko je dôležité aj tvoje psychické zdravie. Uvidíš po pár dňoch, či sa stav zlepší a či nebudeš môcť ísť ležať domov 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre