Nie je váha 3200g malo na 38tt?
Podľa mňa je to fajn váha.Moj mal keď som bola v 40tt váhu 2130gramov.
a co sa ti nezda? vsak to je krasna novorodenecka váha, a este ma dva tyzdne na pribratie.
Nie,je to úplne v poriadku váha. Môj syn mal v 38tt podľa doktorky 3000 gramov,a narodil sa v 41 ty s váhou 3580g
a kym si neporodila, vaha je len odhad, kludne to moze byt v reali aj hore dole pol kila.
Syn 41tt 3300g. Čiže váha tvojho dieťaťa je úplne ok.
Moj sa narodil akutnou sekciou v 38tt a mal 3210g - bol uplne v poriadku
Ta vaha je orientacna,kludne to moze byt aj viac.no stress
Odhad týždeň pred pôrodom 3100 g, pri pôrode necelých 3900g. Aj keby bol odhad správny, 3200g je úplne normálna váha a ešte mas aj tak nejaký týždeň čas.
Novorodenec váži 2500-4000g a toto rozmedzie je v norme,ale aj menšie či väčšie bábo môže byť donosene a zdravé ...mne tipovali že syn bude mať 2500g v 40tt,narodil sa v 39tt 3300g mal takže sa zmýlili 800g a u malej tipovali 3300g a mala 2800g
Jasne, to budes mat v 40tt cca of 3,5-3,9kg . Nas bol podobne v 38tt, narodeny po termine a 3,7kg
Tesne pred porodom mi povedali, ze bude mat cez 4 kila, nakoniec mal slusnych 3,5 ale bol strasne dlhy. Tie merania su len orientacne
Moja mala tolko 3dni po termine ked sa narodila 😊
Tie merania su nepresne. Mne 2 dni pred porodom povedali, ze maly bude mat cca 3600g.. a mal 4290g.... Mimochodom, vaha 3200 je normalna vaha.
Podľa mňa nie. Ešte máš do pôrodu stále čas a bábätko môže pribrať 🙂 Nerodia všetci 4-5 kilové deti 😀
Moje prve dieta sa narodilo na konci 41.tyzdna s vahou 2810g, nikto nic neriesil. Druhe malo po 40-tom tyzdni 3050g.
Tretie dieta - odhad v 39.tt - 2700, narodilo sa s vahou 3100g. Stvrte dieta v 38 tt., odhad 3200g, narodilo sa s 2900g.
Takze uplne normalne, az vacsie dieta je to.
Ja by som tešila z takej váhy už v 40 tt... Mala som aj presne 3kilove deti aj 4200 g valibuka a teda menšie dieťa sa rodí ľahšie 🤦 Keď už mám byť sebecka, tak radšej menej ako viac...
@ajsha123 a ved si ho potom vykrmia, nie?
Ja som mala tak okolo 3 kil vsetky deti a sesterka troska vyssia ako ja (ja mam 152 cm), a deti 3700 a 4300, cela potrhana, doranana, strie na bruchu, pri tom druhom vyzerala na dvojicky. Mna nastrihli len prvy raz, aj to nemuseli, len "sa to robi", dalsie 3 deti ani neviem, ze som rodila, ani nastrih, ani potrhanie a ziadne sitie. Same sli tie 2 posledne von, ani som netlacila. Nebola to taka idylka, ale z tohto pohladu, ze sa mensie deti rodia lahsie, to ano.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Môj syn sa narodil v 40 tt s váhou 2400 g. Určite 3200 g nie je málo, navyše je to len odhad