Je tu niekto v 41tt?Ako sa citite ,a co vam vravia gynekologovia kolko este mozete tahat?Ako sa k vam spravaju? 😒
Ak chvilocku pockas, tak tam za par tyzdnov budem 😉 😀 😀
Ale teraz vazne, mojho syna som prenasala asi 15 dni, narodil sa 53cm a 4.45kg ale zas aj ked nemas ziadne priznaky, porod sa ti kludne moze spustit aj dnes. Nestresuj, babatko vie kedy ma prist, radsej bud prichystana vystartovat a oddychuj kym este mozes 😵
Moja prva dcera sa narodila 11 dni po termine a druha 4 dni po termine . To boli najdlshie dni mojho zivota 😀 . Ale inak mne povedali, ze kedze mam dlhsiu periodu, nie 28 dni ako je bezna, ale 31, tak aj tehotenstvo trva dlhsie..........neboj, uz to coskoro pride. Este mi vraveli, ze prenasat do 14 dni je normalne, potom by mi uz vyvolavali porod.Nastastie dcera sa stihla narodit 🙂 normalne, prirodzenou cestou a ta druha tiez.
Ja som teraz v 41. tt. Termin som mala 12.1. Doktor s uplnym pokojom povedal, ze pockame 14 dni, placenta este nie je zrela... Zatial nemam dovod byt nervozna, hoci chcem mat po tom.
ja som rodila 40+6 a to mi ešte v ten deň traja doktori povedali, že to tak skoro nebude 🙂 Tiež som mala dlhší cyklus 34 dní, takže sa vlastne narodila úplne presne na termín 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja jsem kdysi prenasela +- 20 dni 😉
Narodil se chlapecek skoro 5kg, 56 cm.
Podle sestricek mu pry chybela uz jen taska do skoly..