Zdravím Vás mamičky. Som prvorodička a 14teho septembra mám termín pôrodu. Nastala taká situácia že som si včera bola zaplávať a a ako som vyšla z vody po usušení plaviek mi začala tiecť voda zo spodu bola číra a neviem rozoznať teda či to nebol moč alebo plodová voda. Bolo to len minimálne mozno takých 4, 5 kvapiek mi tiekli po stehnách. Kontrakcie som nemala ani nič.. Budem rada za každu radu 😅🥰
Voda by odtekala stale, tak ak spozorujes, ze mas aj nadalej mokro v nohavickach, treba si dat porodnicku/poporodnu vlozku, trochu pochodit a ist si to dat skontrolovat do porodnice.
@nikpa nie netečie trvalo to len chvíľku a nemám ani bolesti 🙂
Ved to bola voda z bazéna…
Pocas plavania si ju pravdepodobne stiahla a uvolnila par x. To, co vyslo bola voda z bazena alebo vytok.
Mne moja pôrodníčka povedala, že keď budem mať podozrenie na postupný odtok plodovej vody, mám si dať vložku. Ak po 2 hod bude ťažká, treba ísť do nemocnice.
Zistis velmi jednoducho. Plodova voda ma sterilnu vonu, ako ked ovonias sterilny obvaz alebo cosi podobne. Ked toto budes citit z nohaviciek, alebo vlozky, tak je to plodova voda.
@kvadrinkaaa aj som si myslela len som si nebols istá pretože sa mi to nikdy pred tým nestalo 😅
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@skarletajay to my určite nezistíme 😄 Pokiaľ netečie nič ďalej a nemáš žiadne bolesti, nič sa nedeje.