Je špinenie v 38tt normálne?

domcamagov
16. aug 2019

Mamičky,
Je normálne že mám 38tt špinenie? Ma niektorá z vás s tím to skúsenosti?

gabuliacik
16. aug 2019

@domcamagov isla by som na pohotovost radsej. Nemusi to nic znamenat,ale uistila by som sa

thoughtfulweirdo
16. aug 2019

Mne zacal spinenim porod, uz mas pekny tyzden, mozno je to tak aj u teba. Ak by ale bolo spinenie silne, alebo by to bola jasnocervena krv, urcite treba ist k lekarovi. Radsej zbytocne, ako nieco zanedbat. Drzim palce

thoughtfulweirdo
16. aug 2019

Este mi napadlo, ci si nemala dnes poradnu? Ja som ku koncu tehotenstva po kazdom vysetreni trochu spinila

miroskorb
16. aug 2019

Chodte okamzite do nemocnice. Moze to odlucovanie lozka.

ladybug138
17. aug 2019

Ja som mala spinenie po vysetreni, vsetko je velmi prekrvene... Mne povedali pokial nekrvacam cerstvou krvou, tak je to ok... Ja som mala soinenie v 36tt a porodila som v 41, takze by som sa extremne nestresovala 🙂

seahorse27
17. aug 2019

Aj mne tak zacali obidva porody, ale nemusi to tak byt. Moze sa len uvolnovat hlienova zatka a porod moze este pockat kludne aj 2 tyzdne. Mne sa uvolnila len tesne pred porodom.

ildiko36
17. aug 2019

@domcamagov urcite ti odchadza hlienova zatka..je to normalne..o par dni porodis😉

bobricek1979
17. aug 2019

@domcamagov ja som mala v 42tt z rodidiel povedali že oki na druhý deň sekcia plánovaná pre istotu choď, ale môže to byť začínajúci pôrod

lenkav1981
28. aug 2019

@domcamagov ahoj ako to dopadlo? Ja to mam teraz tiez po vysetreni

lenkav1981
28. aug 2019

@domcamagov ahoj ako si dopadla? Kolko to trvalo? Ja to mam teraz tiez po vysetreni

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre