Ahojte chcem sa opýtať je potrebná masáž hradze a anibal.som 34 tyzdni a neviem čo mám robiť rádia mi kamošky že to treba druhé zasa povedia že nič takéto nikdy nerobili ani necvicili a pôrod bol fajn poraďte mi
@mia_142x aniball az od ukonceneho 36tt
Ja som sa chystala na tú masáž, ale kým som sa dochystala, tak som aj porodila. Bez masáže aj bez balónika 🤷 a veľa žien predo mnou isto tiež. Rob ako ty chces, aký máš ty z toho pocit 😉 ale určite porodis aj bez toho.
Ja som mala v plane sa pripravovat, aspon mentalne by mi to pomohlo. Aspon tu masaz hradze som chcela, a ak by slo tak.aj anibal. Ale ja nie som ten typ, co to akosi zvlada, ze sa systematicky na nieco pripravuje a tak.uz mam po TP a masaz hradze som robila raz a anibal ani raz. Tak som zvedava aky bude porod.
Aj.pri.prvom som to nerobila, ale chcela som a porodila som.v pohode.
@mia_142x ja som robila masaz aj cvicila s Aniballom a pomohlo mi to porodit bez nastrihu. Ale robila som to preto, ze som ja sama chcela, nie preto ze mi niekto povedal. Ak mas o tom pochybnosti, tak to nerob, lebo by si s tym asi aj tak rychlo sekla. Cvicenie s Aniballom, nie je zrovna najprijemnejsia zalezitost. Porodis samozrejme aj bez toho. To je logicke.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
vzdy to tak je, niekto povie cvicit a iny nie, jeden lekar si mysli, ze aniball je prospesny a iny si mysli, ze nie 🙂 masazou hradze isto nic nepokazis, mozno len pre ten mentalny pocit, ze nejako si sa pripravovala, ja osobne som si na aniball netrufla 🤷♀️ urob ako sama citis, pripadne sa porad s lekarom, faktom je, ze ked aj nenatrenujes s tym aniballom nejake extra objemy, tak aspon zistis ako tlacit (s tymto ja som mala trochu problem)
a odporuca sa tusim az od ukonceneho 36tt alebo tak nejako