Ahojte potrebujem surne pomocť.... :( som v 9 mesiaci do teraz som nemala žiadne problemy ani nič len trochu ma boleli križe a nohy, lenže dnééés ma ide trafiť neskutočne ma bolia križe aj nohy, a prava strana od križoch až dole no ani pohnuť sa nemožem :/ strašne ma bolí hrdlo a uplne som nevladlaa... :( som takaa lsabunkaa že uplne ani pohnuť sa mi nechce :( chcela by som sa opytať či to je normalne alebo či mam isť na pohotovosť daju mi niečo či to až prahanam ??....
Ahoj,ja by som šla,ak ta má kto odviezť choď.
Ja by som radsej sla, aby si niečo nezanedbala(aby sa niečo nestalo, neskor by si si mohla vycitat)skontrolujú bábo, teba, ci niesi otvorená(či náhodou nejdeš rodiť) a neboj sa ak by to bol planý poplach oni ta tam drzat nebudu.
niečo na teba lezie..by som povedala ja 🙂 daj si teplý čaj a ak máš teplotu atk aj od nej niečo...kedže si už 37tt miminku to neublíži..inak možno to už na teba lezie 😀 a do rana budeš maminkou 🙂
bola si u lekára?ako ti je?
takto sa vraj prejavuje aj začiatok pôrodu,,,skoč radšej za doktorom,,,
ja som mavala taketo problemy pri prvom tehotenstve v 8. a 9. mesiaci, takze to nemusi byt hned zacinajuci porod
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, neprehanas, mozno si prechladla pri tomto blbom meneni pocasia a k tomu vyssii stupen tehu, radsej chod, radsej raz zbytocne ako potom ked bude este horsie, mozno to nic nie je, mozno predzvest porodu a mozno si chora, drz sa