Je mi až veľmi dobre

77eliska77
12. sep 2018

Ahojte som v 39 tt a nie je mi vobec nic casto citam ze zeny maju ku koncu tehotenstva bolesti noh chrbta brucha a tak.Mne tak bolo asj pred 2 tyzdnami a teraz mi vsetko ustupilo cim to moze byt? Je to normalne? V poradni mi dookola hovoria ze je vsetko v poriadku.Len mne to pride take zvlastne.Aj vam bolo tak dobre par dni pred terminom? Dakujem

kvetinka75
12. sep 2018

ja som len grcala do 7 mesiaca. Inak mi nič nebolo, nič ma nebolelo. Keby som nemala brucho a pohyby, tak ani neviem že som tehotná.

nienna
12. sep 2018

Mne bolo dobre cele tehotenstvo 😁 nezazila som ziadne sprievodne javy suvisiace s tehotenstvom, dokonca ani babo nekopalo, iba sa obcas pohmyrilo. Ja som si fakt nepripadala ako tehotna, az mi bolo divne ked som porodila, ze to dieta tam naozaj bolo 😄

nikayla
12. sep 2018

Mala som to rovnako. Zle mi prišlo až na pôrodnej sále, keď som si uvedomila, že je to naozaj 😂

yanni
12. sep 2018

@77eliska77 Pri dcere mi tiez bolo az prilis dobre (ak neratam ku koncu palenie zahy). A to cele tehotenstvo. ja som ani nezvracala. Sportovala do 25. tt "aktivne". Par dni pred porodom davala este 1000 m kraula, lietala po svete, robila full time, starala sa o rodinu, velky dom. teraz som v 25.tt a trapim sa od zaciatku. Skapinam a neviem ako to do konca vydrzim. Ale mozno mi este bude dobre. kazde tehotenstvo je (ale aj nemusi) byt ine.

beata_ra
12. sep 2018

Myslim si, ze mozes byt len rada ze nemas ziadne bolesti a tazkosti. Ja to mam zatial tak isto ale este som len na zaciatku ale pevne dufam, ze to tak bude stale🙂

lubik87
12. sep 2018

@77eliska77 bábo sa timposunulo nižšie tak sa ti aj lepšie dýcha aj všetko ... Ja som si ficala v 40 týždni akoby som ani tehotná nebola ...aj ten pôrod bol taký ...rýchlovka 🙂

evalin88
12. sep 2018

Mne bolo dobre cely cas.. okrem palenia zahy.. inak vobec nic.. rodila som po termine .. a den pred porodom som chodila v nemocnici po schodoch 3x po 4 poschodia..nlebo vraj " chcete porodit tak preco chodite vytahom... inak maly je kludne dieta.. vela spinka a zvladne sa pohrat aj sam ked treba...ma pol roka a este nemal ani sople 🐴

vilma7
12. sep 2018

Ja som sa celé tehotenstvo mala super (v 40.tke), robila do 38tt a ešte prenášala 7 dní. Až do dňa kým sa neozvali prvé kontrakcie som nemala absolútne nič, chodila na hodinové prechádzky, dala túru v 8.mes, proste radosť byť tehotná, tak si to užívaj.

malinajahoda
12. sep 2018

@77eliska77 ahoj, ja som celé tehotenstvo nemala pálenie záhy, žiadne bolesti nôh a brucha, ani opuchy, ani som nevracala, žiadna tehotenská cukrovka alebo vysoký krvný tlak. Len prvých 6 mesiacov mi vadili údeniny. Inak v pohode. Fungovala som do poslednej chvíle bez akýchkoľvek problémov. Rada na to spomínam, bolo to nádherné obdobie.

lienka9
27. okt 2018

@77eliska77 mne nebolo nic cele tehu..az posledny tyzden pred porodom som zacala funiet :D takze klud a tes sa ze ti je fajn 🙂

zuju2
27. okt 2018

Ja mam tri deti a do porodu pohoda. Nemavala som ani ranne nevolnosti.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre