Ahojte som v 39 tt a nie je mi vobec nic casto citam ze zeny maju ku koncu tehotenstva bolesti noh chrbta brucha a tak.Mne tak bolo asj pred 2 tyzdnami a teraz mi vsetko ustupilo cim to moze byt? Je to normalne? V poradni mi dookola hovoria ze je vsetko v poriadku.Len mne to pride take zvlastne.Aj vam bolo tak dobre par dni pred terminom? Dakujem
Mne bolo dobre cele tehotenstvo 😁 nezazila som ziadne sprievodne javy suvisiace s tehotenstvom, dokonca ani babo nekopalo, iba sa obcas pohmyrilo. Ja som si fakt nepripadala ako tehotna, az mi bolo divne ked som porodila, ze to dieta tam naozaj bolo 😄
Mala som to rovnako. Zle mi prišlo až na pôrodnej sále, keď som si uvedomila, že je to naozaj 😂
@77eliska77 Pri dcere mi tiez bolo az prilis dobre (ak neratam ku koncu palenie zahy). A to cele tehotenstvo. ja som ani nezvracala. Sportovala do 25. tt "aktivne". Par dni pred porodom davala este 1000 m kraula, lietala po svete, robila full time, starala sa o rodinu, velky dom. teraz som v 25.tt a trapim sa od zaciatku. Skapinam a neviem ako to do konca vydrzim. Ale mozno mi este bude dobre. kazde tehotenstvo je (ale aj nemusi) byt ine.
Myslim si, ze mozes byt len rada ze nemas ziadne bolesti a tazkosti. Ja to mam zatial tak isto ale este som len na zaciatku ale pevne dufam, ze to tak bude stale🙂
@77eliska77 bábo sa timposunulo nižšie tak sa ti aj lepšie dýcha aj všetko ... Ja som si ficala v 40 týždni akoby som ani tehotná nebola ...aj ten pôrod bol taký ...rýchlovka 🙂
Mne bolo dobre cely cas.. okrem palenia zahy.. inak vobec nic.. rodila som po termine .. a den pred porodom som chodila v nemocnici po schodoch 3x po 4 poschodia..nlebo vraj " chcete porodit tak preco chodite vytahom... inak maly je kludne dieta.. vela spinka a zvladne sa pohrat aj sam ked treba...ma pol roka a este nemal ani sople 🐴
Ja som sa celé tehotenstvo mala super (v 40.tke), robila do 38tt a ešte prenášala 7 dní. Až do dňa kým sa neozvali prvé kontrakcie som nemala absolútne nič, chodila na hodinové prechádzky, dala túru v 8.mes, proste radosť byť tehotná, tak si to užívaj.
@77eliska77 ahoj, ja som celé tehotenstvo nemala pálenie záhy, žiadne bolesti nôh a brucha, ani opuchy, ani som nevracala, žiadna tehotenská cukrovka alebo vysoký krvný tlak. Len prvých 6 mesiacov mi vadili údeniny. Inak v pohode. Fungovala som do poslednej chvíle bez akýchkoľvek problémov. Rada na to spomínam, bolo to nádherné obdobie.
@77eliska77 mne nebolo nic cele tehu..az posledny tyzden pred porodom som zacala funiet :D takze klud a tes sa ze ti je fajn 🙂
Ja mam tri deti a do porodu pohoda. Nemavala som ani ranne nevolnosti.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som len grcala do 7 mesiaca. Inak mi nič nebolo, nič ma nebolelo. Keby som nemala brucho a pohyby, tak ani neviem že som tehotná.