Ahojte, dnes som mala strasnu chut na zavinaca, tak som si jedneho dala, len tak na chut, potom ma napadlo, ze ci vlastne zavinace su v tehotenstve v poriadku? Co myslite? Moze v takomto tyzdni jeden zavináč nejako uskodit? Ďakujem za skusenosti, rady 😊
A co ta napadlo-zviera,clovek?
A ked ti napiseme, ze ano co spravíš? 🤔
Nie. Môžeš jest co len chces. Ja som jedla vsetko co aj pred tehotenstvami aj počas nich aj počas dojčenia. Mam dve zdrave deti. Nikdy mi ani len nenapadlo, ze nieco nemôžem. Zavináče boli topka. Minimálne 3x do týždňa.
V prvom tehu som zavinace a rybaci salat jedla na kila...co by ti na tom mohlo ublizit?
Baby, ta karantena uz asi ludom ide na mozok, lebo tie otazky nemozu niektore zeny mysliet vazne 🤷♀️🙈🤷♀️
kľudne si daj...nič sa nestane....
Mäso nejdeš? Zeleninu a tak, nič nejdeš, či sa pozastavuje aj nad chlebom?
Moja mama jedla zavinace cele tehu so mnou...takmer denne...mám 37 r...žijem zdravá krásna 😂 a zavinace milujem aj ja😉
No napadla ma listeria, ci sa tyka aj zavinacov alebo vyslovene len surove maso typu tatarak a tak
Neberte to ako radu na stravovanie v tehotenstve, ale ja som prezila prve tehotenstvo na tataraku. Zijem. Dieta tiez zije.
Zavinac, cize sled je praveze jedno z odporucanych jedal pre tehotne 🙂
Ďakujem, už som pokojna 😊😊😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Čo konkrétne by ti mohlo po zjedeni ryby uškodiť?