Dobrý deň prajem, pred pár dňami ma začala bolieť ľavá noha od kolená smerom nadol ale len zadná časť.. Včera som bola kočíkovat malého a levda som zašla domov co mi to prešlo od hora celej nohy... Neviem popísať bolesť.... Dnes som 15 dní ako mi robili sekciu.. To nemá asi nič spoločné však... Neviete z čoho by ma bolela ta noha a ze co pomôže?
@pondelok01 🤣🤣🤦♀️ pane bože ten nadpis isto fajne zmenili joj
Skus si podoplnat magnezium, zelezo, kocikovat najprv mensie trasy, kym sa das dokopi, co ta napadlo, ze by si mohla mat ? Trombozu? Neviem, ci je tam zvysene riziko po cisarskom, nepocula som o tom, ale skus dat otazku do skupiny zdravotnici na MK
Určite by som kontaktovala gynekológa. Ja som bola po normálnom pôrode a strašne ma tiež boleli nohy. Musela som sa prísť ukázať, aj mi niečo predpísal. môžeš mať aj krvnú zrazeninu, ktorá spôsobuje tú bolesť a to je nebezpečné.
ja by som radsej zavolala gynekologi aby som bola v klude 🙂
Baby ďakujem za radu, volala som gyn, tak mi hneď kázala ísť k obvodnemu že po sekcii sa môže ukázať zápal.
@anjelicek26 tiež mi to napadlo, že môže ísť o tombozu. Mne po cisárskom každý večer pichali injekcie proti tromboze. Je to operačný zákrok. Skus sa opýtať aspoň obvodného lekára, čo to môže byť ci ta nepošle na cievne a tam ti spravia ultrazvuk.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mozes to mat iba presilene, mna prve dva mesiace po porode bolelo na preskacku snad vsetko. Skus jeden den prechadzku vynechat a viac sediet v klude. Inak ten nadpis 🙄🤦🏻♀️, nechapem kto to iniciativne premenovava, ked ma sam problem s porozumenim pisaneho textu.