Ahojte 🙂 len sa chcem informovať či ste to niektora takto mala a ako ste dopadli
Piatok som bola na kontrole v poradni kedže bolo 26.teho a ja som mala termin 27meho tak mi povedala primarka že nech už ostanem ležať v pôrodnici
Ale bolesti som zatial nemala žiadne niesom otvorená ani na jeden prst tak neviem
Piatok večer mi dali injekciu do zadku na pôrodne cesty
Včera rano mi ju dali tak tiež a aj dnes ráno mi ju dajú ale asi mi nezaberá kedže z toho nemam ani silné bolesti 😏
Bolesti mam len pod bruškom ako keby menštruačne ale potom vždy prejdu.
Zajtra sa primarka rozhodne že čo somnou spraví ale ževraj mi maju dať tabletku do pošvy len neviem či mi to zaberie ako ste reagovali vy na tie tabletky mal to niekto tak ? 😏
Myslite že môžem zajtra porodiť? Už som zufala 😔
No to mi odlahlo dakujem 😀
A ani vam netvrdlo bruško len po tej tabletke vam začalo tvrdnuť? Alebo ako
a prečo to nenechaju ešte aspon 3 dni na prírodu
@livia235 Závisí od toho, aký je nález. Ja som mala krčok týždeň po termíne na 4 cm zatvorený, ako keby som ani rodiť nešla. Tabletka do posvy zabrala, ale od zavedenia prešlo 20 hodín, kým začali pravidelne kontrakcie a ďalších 20 hodín, kým som porodila. Tie injekcie mohli byť oxytocinové, alebo neviem čo za látku to dávali. Niekedy dávajú aj proti zrážaniu krvi
@basska_b noo ja tiež niesom na porod ani brusko nemam tvrde ani bolesti pravidelne a injekcie na zriedenie krvi som dostavala do ramena
Ale tieto dostavam do zadku sestrička hovorila že na pôrodne cesty aby som sa pri pôrode otvarala
Jednej žene ktora je somnou na izbe zaučinkovala prva injekcia už po pol hodine mala bolesti
Ahoj mne dávali infúzie na vyvolanie pôrodu oxytocin ale babe co bola so mnou na tej cakatelskej izbe tie infúzie nezaberali tak jej dali asi 12.00 tuto tabletku do pošvy a rodila niečo pred polnocou. Takze asi zaberá🙂 Držím palce nech ste zdravi a nech to mate co najskôr sa sebou.
Mne davali tie vkladacie tbl 3x po odtoku plodovej vody a aj tak som nemala ziadnu kontrakciu a rodila sekciou,nechapem🤷♀️
Tak čakám na zajtra že čo ako dopadne 😊 dakujem vám ❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@livia235 ahoj ja som bola 3dni pred terminom, nemala som ziadne naznaky pôrodu dali mi tu tabletku o 8 rano a synator sa narodil o pol druhej poobede. Mne pomohla