Ahojte má tú niekto skúsenosti s infúziou železa pred pôrodom? Ďakujem
Dostavala som v tehu, po porode a dostavam aj teraz, samozrejme menej casto...mne sa prirodzene proste hrozne vstrebava...
@anjelicek26 ďakujem za reakciu prosím ťa a vieš aj aké ti dávajú? Mne chcú dať ferinject je to v pohode nebolo ti zle ? Som na kadečo citlivá tak mám obavy ďakujem veľmi pekne
@natus56 ono to trochu stipe no... ja som sa nikdy na to nepytala, hematologovi kam chodim doverujem... zle mi nebolo vobec, teraz chodim 4 mesacne rozostupy.
Ja som dostala Venofer, dostala po ňom alergickú reakciu tak mi rovno dávali transfuzie
@nikha2809
@anjelicek26
@natus56
@zuzana76 dobry den, lekarka mi teraz prvy krat predpisala infuziu zeleza. Prosim, viete mi poradit, ci sa za infuzie nieck dollaca? Mne povedali, ze 37 EUR na ampulku. Hematologia v statnej nemocnici
@ajja1 ja som neplatila nic, Ale my zijeme Mimo slovenska
@anjelicek26 ahoj. Aj ti patrali po pricine? Mne je dako blbo po poslednej viroze z decembra. Furt ma nieco boli v pravom boku. Na gynekologii sono v poriadku, sono brucha ok a gastro som si priplatila sukromne urgent termin a tiez ma v pondelok caka infuzne zelezo, ale lekarka mi rovno naordinovala kolonoskopiu, gastroskopiu a dalsie sono. Cim sa blizi den D tak uz vidim vsade ciernu kroniku ☹ A este ma caka ortopedia ci to nie je z chrbtice. Citala som, ze aj skryta celiakia moze byt pricinou. Ale ak to zelezo je ucinejsie tak si radsej kazde 3-4 mesiace priplatim lebo kvapky nemizem kvoli zaludku tazko a vzdy som mavala hrozmu zapchu z toho.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
pred porodom nie, ale chodim kazdeho pol roka