ahojky pondelok zacinam 39tt a dnes aj vcera sa mi stala taka vec ze po docikani a utreti som sa postavila a este potom zrazu zo mna vytieklo a celu vlozku som mala mokru. Potom som sadla znova na wc este cosi kvapkalo a koniec. To iste dnes. Moze mi postupne odtekat voda? alebo je to len ze som sa zle vymocila a este zo mna po postaveni sa ujde ? lebo mavam to vzdy len po docikani inak nie. Dakujem
@denden77 mne vo vacsom mnozste zatial netecie tak este pockam a keby sa spustila urcite pojdem 🙂
@nikol12345678 mne takto odtekalo niečo pri staršej. V nemocnici spravili test, bola to plodová voda, tak má tam nechali. Hrozí totiž infekcia. Dcéra sa narodila o necelé 2 dni. Ja by som nečakala a šla.
@nikol12345678 podla mna netreba cakat, babatku hrozi infekcia
Od začatia odtekania plodovej vody sú cca 2 dni, dokedy je vhodné porodiť... Kvôli infekcii. Ale už som čítala, ze aj dlhšie nechali ženu bez vyvolávania pôrodu, podľa okolností...
citala som ze infekcia hrozi len ked odtecie cela voda a do 24h sa nedostavia kontrakcie.... tak neviem mam doma aj ten test na plodovku ale mne reaguje pozitivne cele tehu a voda mi nedoteka cize to v mojom priprade nepomoze.
@nikol12345678 však chod na príjem a nech oni rozhodnu. Ja som sa už aj otvárala, bola som na 2cm, bez bolesti úplne, aj tak si má nechali, že to už je nebezpečne ist domov.
@hettinka ja som bola v pondelok na poradni a zatial len na prst a nemam ani nijake bolesti aj vlozku mam uz suchu cize ani by mi nemali co skontrolovat
@nikol12345678 infekcia hrozí stále pri akomkoľvek odteceni plodovej vody, stačí, ze máš porušený plodovy obal.
@777januska777 ten mam poruseny od 22tt infekciu mi kontroluju kazde dva tyzdne 🙂
@nikol12345678 mne odtekala vyslovene po kvapkách a len v určitej polohe na boku. Ale už to sledovali, robili mi viackrát sono. A nakoniec mi tu vodu prepichli, keď som bola na 6cm, vôbec mi sama úplne nepraskla.
Urob sko myslíš. Ale ja by som neriskovala zbytočne teraz na záver.
@nikol12345678 fu, no tak nezávidím teda, držím palce, nech je všetko ok.
@hettinka a mala si aj bolesti ? kedze si uz bola na 6cm . Mne sa toto stalo druhy krat po docikani a kamaratka mi pise ze to tiez mava uz dlho vzdy musi este potom dokvapkat ked sa vycika😂
@nikol12345678 v ten deň, keď má hospitalizovali žiadne, potom na dalsi deň do krížov, nemohla som spat. Ale bolesti som dostala az keď mi prepichli vodu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nikol12345678 mne tiez zacala tiect na WCku.. potom chvilu len tak ukvapavala a asi o hodinu-dve uz zase tiekla vo vacsom mnozstve ale to som sa uz dostavila do porodnice a rovno si ma tam nechali 😊
na tvojom mieste sa idem dat skontrolovat 😊