Ide o kontrakcie?

jaja875
25. apr 2023

Ahojte predvčerom som bola na pohotovosti kvôli tomu že som necítila pohyby a tlaky zospodu a všetko bolo vporiadku a povedali mi že som ešte zatvorená a je tam aj blanka.
A dnes odrana mám každé 3-4 hodiny cca bolesti ako keby mi mali prísť MS. Výtok mám tiež sem-tam taký ťahavý bielo žltý. Môže ísť že sa blíži pôrod? Zajtra mám termín.
Ďakujem za rady 🙂

nikpa
25. apr 2023

@jaja875 kontrakcie pri ktorých by si už mala niečo riešiť sú každých pár minút, nie každé 3-4 hodiny. Keďže mas už termín, tak sa to môže zvrhnúť z hodiny na hodinu. Dovtedy si doma urob pohodlie a čakaj 🙂

anjelicek26
25. apr 2023

Tak ked mas zajtra termin, tak je to pravdepodobne... oddychuj, ked sa to skrati na kazdych 20 minut kontrakcii, zacni sa balit smer auto...

lienka.7
25. apr 2023

@jaja875 ja som takéto stavy mala 3 dní. Na 4 som porodila 😁 a to bolo 2 tt pred termínom, ale už som cítila ze to ďalej proste nedám. V pondelok vravim lekárke na poradni, ze ďalšia uz nebude a ona že čo? A mala som pravdu 😊 presne ten výtok somala aj ja, dokonca deň predtým som bola v porodnici ale otočili ma, že ešte nie a ze nebudú tomu nijako pomahat. Musi sa to spustiť same... nejaké slabé kontrakcie mi aj namerali na pasoch.
Z ničoho nič , ani nie o 24 hod.mi odišla zátka (mohla som ležať koľko som chcela), uz s prímesou krvi a do 2 hodín bola mala na svete 💞 pokojne môžeš porodiť "každú chvilku" 😁

dominika0126
25. apr 2023

Veď ale to je u každej ženy individuálne. Mne odišla zátka a doma sme mohli zo zeme jesť, čo som stále upratovala, aby som si “spustila” pôrod. Spustila som si len brutálnych poslíčkov, čo si myslím, že je aj v tvojom prípade. Takto som trapošila dva týždne a prislo to samé v nedeľu ráno mi praskla voda a v pondelok ráno sa narodil maly.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre