Ahojte predvčerom som bola na pohotovosti kvôli tomu že som necítila pohyby a tlaky zospodu a všetko bolo vporiadku a povedali mi že som ešte zatvorená a je tam aj blanka.
A dnes odrana mám každé 3-4 hodiny cca bolesti ako keby mi mali prísť MS. Výtok mám tiež sem-tam taký ťahavý bielo žltý. Môže ísť že sa blíži pôrod? Zajtra mám termín.
Ďakujem za rady 🙂
Tak ked mas zajtra termin, tak je to pravdepodobne... oddychuj, ked sa to skrati na kazdych 20 minut kontrakcii, zacni sa balit smer auto...
@jaja875 ja som takéto stavy mala 3 dní. Na 4 som porodila 😁 a to bolo 2 tt pred termínom, ale už som cítila ze to ďalej proste nedám. V pondelok vravim lekárke na poradni, ze ďalšia uz nebude a ona že čo? A mala som pravdu 😊 presne ten výtok somala aj ja, dokonca deň predtým som bola v porodnici ale otočili ma, že ešte nie a ze nebudú tomu nijako pomahat. Musi sa to spustiť same... nejaké slabé kontrakcie mi aj namerali na pasoch.
Z ničoho nič , ani nie o 24 hod.mi odišla zátka (mohla som ležať koľko som chcela), uz s prímesou krvi a do 2 hodín bola mala na svete 💞 pokojne môžeš porodiť "každú chvilku" 😁
Veď ale to je u každej ženy individuálne. Mne odišla zátka a doma sme mohli zo zeme jesť, čo som stále upratovala, aby som si “spustila” pôrod. Spustila som si len brutálnych poslíčkov, čo si myslím, že je aj v tvojom prípade. Takto som trapošila dva týždne a prislo to samé v nedeľu ráno mi praskla voda a v pondelok ráno sa narodil maly.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@jaja875 kontrakcie pri ktorých by si už mala niečo riešiť sú každých pár minút, nie každé 3-4 hodiny. Keďže mas už termín, tak sa to môže zvrhnúť z hodiny na hodinu. Dovtedy si doma urob pohodlie a čakaj 🙂