Babenky poradte ak ste mali niektora hnedy vytok pocas tehotenstva mam sa bat alebo nie ?....som v 38.6tt dakujem
Mne hnedý výtok avizoval začiatok oboch pôrodov, ale s tým, že pri dcérke som začala špiniť v stredu, išli sme do pôrodnice, že teda začínam rodiť, aj ma tak pobolievalo v krížoch, ale ešte sa v podstate nič nedialo. Malá sa narodila až v piatok hodinu po polnoci. Pri synčekovi som mala hnedý výtok v sobotu poobede, išli sme sa ukázať do pôrodnice (ale už viac v kľude, vedela som, že to ešte nemusí znamenať, že hneď porodím a tak aj bolo - v nemocnici skonštatovali, že ešte nič. No a porodila som až v pondelok . 🙂 Pôrod sa začína kontrakciami, ktoré by si s najväčšou pravdepodobnosťou cítila. Na Tvojom mieste by som si ale zbehla do pôrodnice na vyšetrenie, je to podľa mňa avizovanie blížiaceho sa pôrodu, tak nech vieš na čom si. 🙂 Drž sa. 🙂
Ahoj, ja som mala hnedy vytok skoro cele tehotenstvo, mozno ti zacina odchadzat hlienova zatka
@merry1 aj mne tak zacinal prvy porod bolo to z piatka na sobotu asi o 3 rano som to zistila ze krvacam a o 5 som uz bola v nemocke o 6 rno uz zacali kontrakcie az v pondelok som porodila..drzim palce
😒 @luciarobotova a to ako zacina mi porod ked mi vysiel vytok
@luciarobotova
@mijunik
@ematko29 dakujem vam pekne za odpovede no bola som na ambulancii a vysetrili ma ze to sa stava ze nastane vytok po vysetreny kedže som bola rano na kontrole 🙂
@merry1 nie nie, asi to to tam doktor rozdrazdil, mozes niekedy aj trchu krvacat, podla toho ako sa ti tam pospara 😀 mne ked odisla hlienova zatka tak som porodila o 2tyzdne, je to individualne, niekto porodi hned este v ten den a nieko neskor...ale to sa uz potom pomaly pripravujes na pôrod..drzim palce nech nerodis 34hod ako ja ☹....este aj 9mes od pôrodu mi naskakuje husia koza 😒
@merry1 ahoj, 5.10. sa mi narodila prvá dcéra..Tento rok budeme oslavovať 5 rokov..No k téme..hlavne sa neboj.. 🙂 Hnedý výtok alebo aj slabunko krvavý výtok je po vyšetrení normálny. Zlé by bolo, ak by sa ti pustilo zrazu veľa červenej krvi. Pôrod začne vtedy ak ti alebo odtečie plodová voda, to je strašne veľa vody, ktorú len tak nezadržíš, jednoducho ti pretečie vložka a všetko..
Alebo ak budeš mať bolesti opakujúce sa približne v nejakých intervaloch..U mňa to tak začalo..Najprv každú hodinu..Potom sa to skracovalo..Pokiaľ ti neodtečie voda, stačí ti ísť do pôrodnice pri intervaloch každých 7 minút..Ak by ti odtiekla voda, tak do pol hodiny by bolo dobré, ak by si tam bola..Nestresuj..Zbytočne ísť do nemocnice pri prvej kontrakcii, len by si tam zbytočne čakala...
Veľa šťastia a hlavne zdravia vám prajem.. 😉
Doplním tinki - keď by krvácanie bolo jasnočervené, vtedy šup šup rýchlo na vyšetrenie, nešpekulovať 🙂 Ale verím, že Tvoje drobušiatko sa narodí vtedy, keď bude na to pripravené a bude všetko v poriadku. 🙂
ahojte maminy a buduce maminy, dufam ze mi niekto poradite. Som 29 tyzni, nedavno som sa licila proti kvasinkam a teraz som prechladla normalne (nadcha a kasel) no a zase mam vytok. myslite si ze to moze byt spojene stym????
@luciarobotova ahoj pisala si ze si mala hnedy vytok cele tehu. Vies aj z coho? V akom case v tehu si ho mala a ako to prebiehalo? Mne sa od 20 tt objavuje hnede spinenie, aj po utreti, trva 2 dni potom 2 dni klud a zasa. Nikto nevie z coho ☹ uz som zufala
@anjelik87 ahoj. Nevedeli preco som ho mala vraj to byva bezne mi povedali a mala som ho cele tehu. Ale pokial babatko kope stale tak neni dovod sa znepokojovat a maly sa mi narodil den po termine...netreba stresovat mat kludny rezim a vela odpocivat. A dotiahnete to do konca. Drzim palce...
@luciarobotova ale ked uz jedno dieta mam tak sa to neda ☹ nanajvys som teraz kvoli tomu uz 2-krat v nemocnici ☹ ale viem ze ked pridem domov tak sa to zasa zopakuje. Ty si mala ake to spinenie? A ako casto? Kolko vloziek denne? Kedy ti zacalo a trvalo az do konca tehu? Brala si aj nejake lieky?
@anjelik87 ja som pouzivala intimky cele tehotenstvo...a brala som len Magnezko..neviem ako poradit ja som tiez 2x lezala skrz tvrdnutia bruska ale tvrdlo mi stale.
@luciarobotova tak mne netvrdne, pomohlo by mi keby si mi odpovedala na tie moje otazky ak sa da 🙂
@luciarobotova ahoj,pises,ze si mala spinenie cele tehu...ja sa trapim od 5.mesiaca,teraz sme v 7.,povedali ti,ze je to normalne?ja som uz zufala...nespinim vela,je to par skvrn na intimke,druhy krat som videla tmavohnedy zhluk,a je to tak ze 2-3 dni spinim,potom nic...uz som bola 3x kvoli tomu u dokiho mimo poradne,pozrel,spravil usg,nic nenasiel...brusko mi tvrdne tiez,niekedy je az ako skala...Mg si davam pri problemoch,aj ascorutin,ked spinim...co tebe na to poradili?dakujem.
@kusinkus to,co som pisala aj vyssie. Kludovy rezim, vela oddychovat. Ked ti nic doktor nenasoel tak je jasne,ze je vsetko v poriadku. A spinenie je bezne pokial tam nieje krv. Ber Magnezko kazdy den nie iba pri problemoch. Nestresuj hlavne.
@luciarobotova dakujem,prave to sa snazim,polihujem uz od toho 5.mesiaca...ked to,ze nikdy nic nenasli,aj placenta sa zda dokimu v poriadku.No snazim sa nestresovat,len ma to uz hneva a poriadne.
Prosím o radu.Som v 33tt teh.a dnes sa mi pustil hnedy vytok. Som zašitá pretože som v 7 mes.takmer porodila a spokojne som sa dostala až do 33tt teh.Okrem toho výtoku mi tvrdne bruško a pred 2hod.som sa zobudila na nevolnosťi...skúšala som volať mojej dokt.ale už nedvíha tel. Mala by som zájsť na poho.?
@adriana1989 okamzite na pohotovost, necakat na nic,
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
podla mna takto sa môže kludne už začínať pôrod,ja by som doma neostala,pre istotu