Ahojte, už druhý den mám hnedkastý výtok ( ako keby s prímesou krvi)...žiadna číra krv. Je to ako ked Vám končí menštruácia. som v 38tt.môže to byť aj postupné odchádzanie tej hlienovej zátky alebo mám utekať k lekárovi. máte s tým skúsenosti? Ďakujem
@liiluska Myslím že to je tiež tá zátka neni to nič vážne môže to byť začiatok pôrodu ja som to mala, na druhý den som išla rodit
@kinna
@marduliena kočky a mali ste ten výtok tak že dlhšie, alebo vyšiel jednorázovo von...lebo ja to už mám od stredy večera
@liiluska Ja som mala sobotu doobeda a v nedelu som rodila,ale kamarátka mala asi dva alebo tri dni a potom išla tiež rodit.To treba už len čakať , tá chvíla už čoskoro nastane
@liiluska tiez si myslim ze je to hlienova zatka, podla mna uz bud zbalena a pripravena, lebo uz sa to blizi 🙂 mne odisla hlienova zatka v noci a trosku rano a v ten den poobede uz sa maly narodil 🙂 drzim palce
@liiluska Mne odisla hlienova zatka v sobotu rano, bola trosku krvava a potom som mala hnedy vytok az do porodu. Ked ma vysetrili, tak mi povedali, ze krvacam z krcka maternice, nepovedali vsak preco (dodnes ma trapi, ze som sa neopytala este niekoho). Dcera sa narodila v nedelu. Nechcem ta vystrasit, ale nemusi to byt hlienova zatka, avsak nemusi to znamenat nic strasne. Ja by som sa radsej dala vysterit. Drzim palce! 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@liiluska podla opisu to bude najskor zatka...podla mna doktorovi utekat nemusis, tam utekaj, keby bol vytok krvavy...zatial sleduj a bud v klude 😉