Ahojte,od rana ma prehana,o dva dni už som 39tyzden,myslite ze to može byt predzvest porodu? Dam tomu jeden deň,ak to neprejde pojdem na kontrolu. Len bola som na poradni teraz nedelu a všetko ok. Len jedla som aj bryndzove halusky,tak neviem ci nesadlo jedlo 😀 ,alebo ozaj je to predzvest . Máte skúsenosť? Dakujem
@honey1151 Pri všetkych 3 deťoch som to mala. Veľmi dobre to poznám.
1. Asi deň pred porodom som od rana bola na wecku 5krat, čo sa mi asi v živote nestalo. Ale nemala som hnačku. V noci som sa zobudila, že mám hnačku, šups na wecko. A tam mi došlo, že okrem črevných sa ozývajú aj trochu iné krče. 😎
2. To som mala "hnačku" cca 4 dni, ma stále nútilo, aj mi to vyvolalo "zlatu zilu" - dcéra šla potom vyvolávačkou.
3. Klasika nutkanie na wecko, ale nie hnačka, od 22.00 každú hodinu a od 2.00 pridružené aj kontrakcie.
Aj podla mna to je cistenie pred porodom 😉
@honey1151 drzim palce,nech vsetko dobre dopadne,to je uz aj taky mensi stres aj ja som to tak mala 🙂 radsej som uz ani nikde nechodila aby mi niekde neuslo
@honey1151 ja svoj porod pamatam velmi dobre.o 19:45, akurat prisiel muz z prace, mi zacali bolesti krizov a trosku bolelo brucho ako pri menstruacii, potom ma zacalo prehanat a uz som vedela.... ale tiez ma to vtedy miatlo, lebo bolesti som mala slabe. v nemocke na prijme mi dr povedal, ze som otvorena len na 1 prst ako aj tyzden predtym, ze v ten den a mozno ani na druhy este neporodim,neveril mi, lebo ze kontrakcia musi trvat dlhsie. ale pre istotu si ma tam nechali. potom mi zacali bolesti a ja som si vravela, ze ak toto nie je porod, ako prezijem tie ozajstne bolesti a to uz som rodila, len som o tom nevedela. zrazu len prisla sestricka ma skontrolovat a ze preboha, vy ste na 6prstov otvorena. do nemocky sme prisli 23:10 a mala sa narodila 3:44. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@honey1151 hej coskoro to pride. Telo sa cisti.