Hnačka v 39. týždni tehotenstva

honey1151
19. júl 2016

Ahojte,od rana ma prehana,o dva dni už som 39tyzden,myslite ze to može byt predzvest porodu? Dam tomu jeden deň,ak to neprejde pojdem na kontrolu. Len bola som na poradni teraz nedelu a všetko ok. Len jedla som aj bryndzove halusky,tak neviem ci nesadlo jedlo 😀 ,alebo ozaj je to predzvest . Máte skúsenosť? Dakujem

n0mi
19. júl 2016

@honey1151 hej coskoro to pride. Telo sa cisti.

dahra
19. júl 2016

@honey1151 Pri všetkych 3 deťoch som to mala. Veľmi dobre to poznám.
1. Asi deň pred porodom som od rana bola na wecku 5krat, čo sa mi asi v živote nestalo. Ale nemala som hnačku. V noci som sa zobudila, že mám hnačku, šups na wecko. A tam mi došlo, že okrem črevných sa ozývajú aj trochu iné krče. 😎
2. To som mala "hnačku" cca 4 dni, ma stále nútilo, aj mi to vyvolalo "zlatu zilu" - dcéra šla potom vyvolávačkou.
3. Klasika nutkanie na wecko, ale nie hnačka, od 22.00 každú hodinu a od 2.00 pridružené aj kontrakcie.

honey1151
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
silvia62256
19. júl 2016

Aj podla mna to je cistenie pred porodom 😉

honey1151
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sonetta
19. júl 2016

@honey1151 mne takto zacinal porod, zacalo ma prehanat a cca do 8 hod som porodila 😉

glorikarebeka
19. júl 2016

@honey1151 drzim palce,nech vsetko dobre dopadne,to je uz aj taky mensi stres aj ja som to tak mala 🙂 radsej som uz ani nikde nechodila aby mi niekde neuslo

honey1151
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sonetta
19. júl 2016

@honey1151 juuuuuj, ze by to uz bolo ono? ak ano, drzim paste. rano si tu mozno precitam, ze uz je mala alebo maly na svete 😉

honey1151
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
manifika
19. júl 2016

@honey1151 juuuuuj drzim palce ☺Skus si dat este horucu sprchu,ak su to kontrakcie budu pokracovat ☺☺

sonetta
19. júl 2016

@honey1151 ja svoj porod pamatam velmi dobre.o 19:45, akurat prisiel muz z prace, mi zacali bolesti krizov a trosku bolelo brucho ako pri menstruacii, potom ma zacalo prehanat a uz som vedela.... ale tiez ma to vtedy miatlo, lebo bolesti som mala slabe. v nemocke na prijme mi dr povedal, ze som otvorena len na 1 prst ako aj tyzden predtym, ze v ten den a mozno ani na druhy este neporodim,neveril mi, lebo ze kontrakcia musi trvat dlhsie. ale pre istotu si ma tam nechali. potom mi zacali bolesti a ja som si vravela, ze ak toto nie je porod, ako prezijem tie ozajstne bolesti a to uz som rodila, len som o tom nevedela. zrazu len prisla sestricka ma skontrolovat a ze preboha, vy ste na 6prstov otvorena. do nemocky sme prisli 23:10 a mala sa narodila 3:44. 🙂

honey1151
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kika2111
20. júl 2016

@honey1151 dacam tomu 2dni,ja so mala hnacku pri vsetkych troch,poto prisiel hlad,potom hlienova,voda,kontrakcie a bolo 🙂 nech vsetko ide rychlo a hladko!

honey1151
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
honey1151
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre