Ahojte mamičky ,tehulky.. Som v 35. týždni tehotenstva a už 2 dni mám vkuse hnačku .. Môže to byt aj niečo zle ,že sa toto deje ? 😞 bojím sa aby nič sa s malinkym nestalo.. 😞 som prvorodička ,tak si dám poradiť od ostatných...
Ak nemáš nejaké veľké bolesti, tak si počkaj ešte do zajtra a potom by som už asi šla k lekárovi. vieš aby si sa nejak príliš neodvodnila, čo sa pri hnačkách stáva
@ufatess ďalšiu poradňu mám o týždeň ale keď sa to nezlepší pôjdem ku doktorke s tým
@hama007 ja sa preto pýtam lebo že to vraj niekedy je príznakom vraj blížiaceho pôrodu,na internete som sa dočítala ,preto som chcela vedieť čo na tom pravdy je
@margaret24 to by som nečakala až týždeň
@ufatess dobre ďakujem 🙂
@margaret24 chod sa poradit s Dr. zoberie ti vyter urcite necakaj. Nemusi to znamenat nic, ale moze ta to odvodnit. Mozno ta posle na infuzky, bude to v tvoj prospech 😉
@margaret24 niečo na tom pravdy bude lebo babätko tlačí na črevá, ale či je to vo Vašom prípade, to neviem.Zavolajte vášmu gyn. a spýtajte sa ho, možno vás hneď povie, aby ste prišli na vyšetrenie 🙂
@margaret24 mna prehanalo takto 2 dni aj som zvracala-bola som 36 tt o 3 dni bola mala na svete😁teda ci to malo suvis to neviem alebo len viroza
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@margaret24 počas môjho tehotenstva som nezvykla mať ranné nevoľnosti, ale hnačky. Keď máš ťažkosti viac ako 2 dni treba navštíviť lekára 🙂 hnačkou prichádzaš o vodu v tele a dôležité mineráli. Niekedy je nutná aj infúzna liečba. Mne lekárka povedala, že mám užiť Smectu, tak som ju pila keď to bolo už kritické 🙂 skoré uzdravenie 🤗